E-chargers

Op ons parkeerterrein, waar u gratis kunt parkeren, bevinden zich twaalf Tesla Superchargers, drie Tesla laders en twee universele Allego oplaadpunten. Als u het terrein van het hotel oprijdt, houd u rechts aan. Aan het begin van de parkeerplaats bevinden zich de groene parkeerplaatsen met de universele Allego oplaadpaal. Voor de Tesla Superchargers en de Tesla opladers zonder abonnement dient u iets verder door te rijden; deze bevinden zich aan de achterzijde van het parkeerterrein. 

Let op: de parkeerplaatsen voor de Tesla Superchargers zijn uitsluitend bestemd voor opladen. U riskeert een boete van Tesla als u hier parkeert zonder uw Tesla op te laden. 

Voor de Superchargers van Tesla heeft u een abonnement nodig. De andere Tesla opladers kunnen door de receptie gratis voor u worden ingeschakeld. De Allego opladers kunt u gebruiken met uw pasje van Allego.

Wij verzoeken u om uw auto, zodra deze volledig is opgeladen, te verplaatsen naar een reguliere parkeerplek, zodat ook andere gasten gebruik kunnen maken van de e-charger.