E-chargers

Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden hecht waarde aan het milieu en beschikt over een Tesla laadstraat met universele Tesla superchargers waarmee u in een mum van tijd uw elektrische auto heeft opgeladen. De superchargers zijn geschikt voor (vrijwel) alle elektrische auto's, u heeft alléén de Tesla App nodig. Na het invoeren van uw (creditcard)gegevens kunt u de auto opladen. 

Let op: de parkeerplaatsen voor de Tesla Superchargers zijn uitsluitend bestemd voor opladen. U riskeert een boete van Tesla als u hier parkeert zonder uw auto op te laden.  

Lees meer over de duurzaamheidskeurmerken waar wij gecertificeerd mee zijn. 

Veelgestelde vragen over de Tesla Superchargers:

Ik rijd niet in een Tesla, hoe kan ik mijn auto hier opladen?
  1. Download de Tesla-app (versie 4.2.3. of hoger) op uw iOS- of Android-apparaat en registreer een Tesla-account
  2. Ga naar 'uw elektrische voertuig opladen' en zoek op Supercharger-locatie: Van der Valk hotel Sassenheim - Leiden (adres: Warmonderweg 8, Sassenheim)
  3. Voeg uw betaalmethode toe in de app
  4. Sluit uw auto aan op de lader en kies een Supercharger-laadpaal. Elke laadpaal heeft een label met onderop een unieke identificatiecode. Als u de laadkabel van paal 2a heeft gepakt, selecteert u laadpaal 2a in de Tesla-App. Let op: de kabel moet binnen 2 minuten worden aangesloten op het voertuig, anders verloopt de sessie en moet u de procedure herhalen
  5. Selecteer 'Opladen starten' om uw sessie te starten
  6. Selecteer 'Opladen stoppen' om uw sessie af te sluiten.
Kan ik de beschikbaarheid van de locatie bekijken in de app?

Ja, u kunt de beschikbaarheid van onze Tesla superchargers in de Tesla-App bekijken.