FishFestival
Het fonkelnieuwe FishFestival bij Van der Valk hotel Sassenheim - Leiden is hét foodevenement voor de visliefhebber! In samenwerking met vis- en fileerspecialist Arie Kuijt zorgen we voor een avondvullend programma met diverse demo's en prachtige visgerechten. Naast Arie zullen ook SVH-Meesterkok en Executive Chef van restaurant Nest, Rogér Rassin, alsmede de Japanse Sushimasterchef van OZZO Oriental Restobar, Takashi Nakanowatari, uw zintuigen prikkelen tijdens deze spectaculaire avond.
Let op: de specials (FishFestival, Wildbuffet en Indian Buffet) zijn niet geschikt voor kinderen. Er is tijdens deze avonden dan ook geen kindermenu en/of kinderanimatie in de kinderhoek. Wij ontvangen onze jongste gasten heel graag tijdens de zaterdagavondbuffetten, zondagsbrunchen en/of de feestdagen in het Live Cooking buffetrestaurant!
Wanneer?
- Vrijdag 20 september 2024
Programma vorige editie (ter indicatie)
18:30 uur - Ontvangst
- Verse oesters en een feestelijk glaasje bubbels
- Spiering met aioli
19:15 uur - Show Arie Kuijt & sushichef Takashi
- Tonijn fileren
- Proefsessies; sashimi & tataki van tonijn, vers van het mes met verschillende toppings
19:45 uur - Sushi
- Twee sushi's, van de tonijn samengesteld
20:00 uur - Aan tafel; 1e gang
- Huisgemaakte bisque met Hollandse grijze garnaal
- Schaaltje kokkels & mosselen om van te snoepen
20:20 uur - Show Arie Kuijt + 2e gang
- Zacht gegaarde heilbot metrode biet, bulgur en Kesbeke ui
21:15 uur - Aan tafel; 3e gang
- Kabeljauw met parelgort en groene curry
21:45 uur - Dessert (4e gang)
- Donkere chocolade met framboos
Kosten
- € 122,50 p.p.
Inclusief 4-gangen wijnarrangement gedurende de avond (1 glas per gang p.p.). Overige dranken worden verrekend op nacalculatie.
Betaal- en annuleringsvoorwaarden
Let op: voor het FishFestival geldt een 100% aanbetaling. U kunt direct bij het reserveren van uw tafel de betaling online voldoen, of anders tot uiterlijk 1 week voor het evenement de betaling voldoen bij de receptie in het hotel. Kosteloos annuleren is mogelijk tot uiterlijk 1 week voor het evenement.