Lunchbuffet

Geniet van een uitgebreid lunchbuffet in Van der Valk Live Cooking Sassenheim - Leiden! Bekijk wanneer het volgende buffet in ons restaurant gepland staat.

Lunchbuffet Live Cooking Sassenheim 

Het uitgebreide lunchbuffet van Van der Valk Live Cooking Sassenheim – Leiden, dat wij regelmatig organiseren, is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio waar gasten reikhalzend naar uitkijken. Ook is het lunchbuffet van Live Cooking Sassenheim ideaal ter invulling voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en andere meetings. Wij serveren o.a. een gevarieerd aanbod van huisgebakken broodsoorten, ruime keuze uit voor-, hoofd- en nagerechten, heerlijke sappen, koffie en thee.  

Neem alvast een kijkje in het Live Cooking gedeelte van restaurant Nest via onze Virtual Tour! 

Prijzen lunchbuffet 

  • Tarief in 2024: € 27,50 p.p. 

Prijs is inclusief koffie, thee en diverse vruchtensappen.  

Lunch Sassenheim  

Ook als u niet als (zakelijke) gast in ons hotel verblijft, kunt u – wanneer dit georganiseerd wordt – gebruik maken van het Live Cooking lunchbuffet. Indien er geen lunchbuffet wordt georganiseerd in het Live Cooking buffetgedeelte, kunt u voor een lunch in Sassenheim natuurlijk nog steeds terecht in ons à la carte restaurant Nest.  

Lunchbuffet voor groepen 

Op verzoek kunnen wij het lunchbuffet ook organiseren voor (particuliere) groepen en bijeenkomsten. Afhankelijk van het aantal personen, de gewenste datum en uw wensen maken wij graag een offerte. Neem voor meer informatie contact op met ons Banquet Sales team 

Reserveren 

Bent u benieuwd wanneer er weer een lunchbuffet gepland staat? Bekijk het in onze reserveringsmodule. Selecteer een datum, het aantal personen en een tijd. Bij 'andere beschikbare data' kunt u zien welke alternatieve mogelijkheden er zijn als uw gewenste datum en tijd niet beschikbaar is. Indien beschikbaar kunt u direct een tafel reserveren voor het lunchbuffet.   

Reserveer een tafel  

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord! U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 
+31(0)252-219019 of per mail op sassenheim@valk.com 

Andere Live Cooking activiteiten

Op zondag vindt onze beroemde Van der Valk Zondagsbrunch plaats, waar we u natuurlijk graag verwelkomen voor een gezellige brunch met de hele familie!