Lunch Van der Valk

Geniet van een heerlijke lunch bij Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden! De verrassende gerechten op de menukaart van restaurant Nest bieden voor ieder wat wils en variëren per seizoen. Van gezonde en biologische streekgerechten tot culinaire specialiteiten en beroemde klassiekers; u geniet altijd van die onmiskenbare kwaliteit waar een Van der Valk lunch om bekend staat. 

Reserveer een tafel

Lunchgerechten

De lunchkaart van ons restaurant biedt ruime keuze uit ovenverse rustieke broodsoorten, soepen, wraps, salades, burgers en andere lunchspecialiteiten. Ook voor een veganistische of vegetarische lunch in Sassenheim zit u bij restaurant Nest helemaal goed; de menukaart biedt zowel voor vega als vegan diverse smaakvolle gerechten.

Bekijk onze menukaarten

Lunch in Sassenheim

Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden is centraal gelegen aan de A44, vlakbij Leiden en Den Haag en op slechts 15 minuten rijden van Schiphol Airport. Ook kunt u gratis parkeren bij ons hotel, ideaal als u lekker te tijd wilt nemen voor een uitgebreide lunch in Sassenheim met uw collega’s, vrienden of familie!

In de zomer kunt u voor een lunch bij Van der Valk Sassenheim heerlijk in het zonnetje of onder de parasol genieten van onze gerechten op het gezellige terras, dat zich aan de zijkant van restaurant Nest bevindt.

Bezoek restaurantnest.nl

Lunch voor groepen

Wilt u met een groep reserveren voor een lunch in Sassenheim, eventueel in combinatie met een van onze vergaderarrangementen? Kijk dan ook eens bij ons lunchbuffet of neem contact op met onze Banquet Sales afdeling voor een maatwerk voorstel! 

Tel: +31(0)252-462255 | Mail: banqueting@sassenheim.valk.com