Oplaadpaal elektrische auto's

Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden hecht waarde aan het milieu en beschikt dan ook over verschillende oplaadpalen voor elektrische auto's. Lees meer over de duurzaamheidskeurmerken waar wij gecertificeerd mee zijn. 

Nieuw! Tesla Superchargers

Op ons parkeerterrein bevinden zich 12 Tesla Supercharge oplaadpunten waarmee u in een mum van tijd uw Tesla heeft opgeladen. Voor deze Superchargers heeft u vooralsnog een abonnement nodig van Tesla. Klik hier voor meer informatie op de website van Tesla. Uw display geeft aan of u gebruik kunt maken van de superchargers.

Let op: de parkeerplaatsen voor de Tesla Superchargers zijn uitsluitend bestemd voor opladen. U riskeert een boete van Tesla als u hier parkeert zonder uw Tesla op te laden.  

Tesla oplaadpunten

Naast de 12 superchargers hebben wij nog 3 Tesla laadpunten, geschikt voor iedere Tesla. Dit zijn handmatige laders die vanuit de receptie geactiveerd moeten worden. U kunt het nummer van de laadpaal doorgeven aan de receptie. Zij activeren deze dan voor u en uw auto wordt geladen.

Tesla pilot locatie

Ons hotel is één van de 10 testlocaties in Nederland die geselecteerd zijn voor de pilot van Tesla Motors om hun Superchargernetwerk toegankelijk te maken voor meer elektrische rijders! Vanaf nu kunt u onze Tesla Superchargers dus ook gebruiken als u een ander type EV rijdt dan een Tesla (met CCS-aansluiting) via de Tesla App.

Allego universele oplaadpunten

Als u ons terrein oprijdt en direct rechts aanhoudt, ziet u naast de overdekte fietsenstalling de groene oplaadplaatsen van onze twee universele Allego oplaadpunten. Middels uw (laad)pasje kunt u de instructies op de display volgen en uw auto opladen.

Wij verzoeken u om uw elektrische auto, zodra deze volledig is opgeladen, van de oplaadplek te verplaatsen naar een reguliere parkeerplaats, zodat de oplaadpaal ook voor andere gasten beschikbaar blijft.