Oplaadpaal elektrische auto's

Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden hecht waarde aan het milieu en beschikt dan ook over verschillende oplaadpalen voor elektrische auto's. Lees meer over de duurzaamheidskeurmerken waar wij gecertificeerd mee zijn. 

Tesla Superchargers

Op ons parkeerterrein bevinden zich Tesla Supercharge oplaadpunten waarmee u in een mum van tijd uw elektrische auto heeft opgeladen. Voor het gebruik van deze universele Superchargers heeft u alleen de app van Tesla nodig. Na het invoeren van uw (creditcard)gegevens kunt u de auto opladen.

Let op: de parkeerplaatsen voor de Tesla Superchargers zijn uitsluitend bestemd voor opladen. U riskeert een boete van Tesla als u hier parkeert zonder uw auto op te laden.  

Tesla pilot locatie

Ons hotel is één van de 10 testlocaties in Nederland die geselecteerd zijn voor de pilot van Tesla Motors om hun Superchargernetwerk toegankelijk te maken voor meer elektrische rijders! Vanaf nu kunt u onze Tesla Superchargers dus ook gebruiken als u een ander type EV rijdt dan een Tesla (met CCS-aansluiting) via de Tesla App.