Live Cooking Deluxe Kerstbrunch

De Live Cooking Deluxe Kerstbrunch vindt plaats in ons gezellige Live Cooking restaurant. Geniet tussen de kerstbomen met jong en oud van heerlijke gerechten die live voor u worden bereid, de leukste kinderactiviteiten en natuurlijk het bezoek van de Kerstman!

Deze activiteit is momenteel niet beschikbaar. Wij zullen via deze webpagina t.z.t. communiceren over onze kerstactiviteiten in 2023. 

Live Cooking Deluxe kerstbrunch bij Van der Valk

Geniet met uw familie of vrienden met de kerstdagen van een uitgebreide Live Cooking Deluxe Kerstbrunch bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. U hebt keuze uit verse broodjes en croissants, omeletten, gebakken eieren naar keuze, diverse (gerookte) vissoorten, vleeswaren en kazen. Een fantastisch dessertbuffet ter afsluiting maakt het kerstfeest compleet!

Wij verwelkomen u graag! Ook de Kerstman zal van de partij zijn. Uiteraard is er ook aan de jongste gasten gedacht en zijn er leuke activiteiten onder begeleiding, waaronder pizza's bakken.

Wanneer is de Live Cooking Deluxe Kerstbrunch?

  • 1e Kerstdag, 25 december | Aanvang 12:30 uur 
  • 2e Kerstdag, 26 december | Aanvang 12:30 uur 

Prijzen 

  • Prijzen voor 2023 volgen z.s.m.

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, binnenlands gedistilleerd, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.

Reserveer een tafel

Andere Kerstactiviteiten

Wilt u liever genieten van een kerstdiner? Kijk dan ook eens bij het Live Cooking Deluxe KerstbuffetOf ga een weekendje weg met kerst en kies voor ons kerstarrangement, waarbij het Live Cooking Deluxe Kerstbuffet is inbegrepen!

Bekijk alle Kerstactiviteiten