Kerst

Live Cooking Deluxe Kerstbrunch

De Live Cooking Deluxe Kerstbrunch vindt plaats in ons gezellige Live Cooking restaurant. Geniet tussen de kerstbomen met jong en oud van heerlijke gerechten die live voor u worden bereid, de leukste kinderactiviteiten en natuurlijk het bezoek van de Kerstman!

Deze activiteit is momenteel niet beschikbaar. Wij zullen via deze webpagina t.z.t. communiceren over onze Kerstactiviteiten in 2021.

Live Cooking Deluxe kerstbrunch bij Van der Valk

Geniet met uw familie of vrienden met de kerstdagen van een uitgebreide Live Cooking Deluxe Kerstbrunch bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. U hebt keuze uit verse broodjes en croissants, omeletten, gebakken eieren naar keuze, diverse (gerookte) vissoorten, vleeswaren en kazen. Een fantastisch dessertbuffet ter afsluiting maakt het kerstfeest compleet!

Wij verwelkomen u graag! Ook de Kerstman zal van de partij zijn. Uiteraard is er ook aan de jongste gasten gedacht en zijn er leuke activiteiten onder begeleiding, waaronder pizza's bakken.

Wanneer is de Live Cooking Deluxe Kerstbrunch?

 • 1e Kerstdag, 25 december | Aanvang 12:30 uur 
 • 2e Kerstdag, 26 december | Aanvang 12:30 uur 

Prijzen 

 • Volwassenen: € 64,50 p.p.
 • Kinderen (3 t/m 12 jaar): € 24,50 p.p.

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, binnenlands gedistilleerd, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.

Reserveren

De Live Cooking Deluxe Kerstbrunch is uitsluitend via het aanvraagformulier hieronder te reserveren (alleen zichtbaar als de reserveringsdata geopend zijn). De Live Cooking Deluxe Kerstbrunch is te reserveren vanaf 4 personen. 

Andere Kerstactiviteiten

Naast de Live Cooking Deluxe Kerstbrunch in het Live Cooking restaurant, serveren wij ook een Familie Kerstbrunch op de eerste verdieping van ons hotel.

Wilt u liever genieten van een kerstdiner? Kijk dan ook eens bij het Familie Kerstbuffet of het Live Cooking Deluxe Kerstbuffet.

Of ga een weekendje weg met kerst en kies voor ons kerstarrangement of orïentaals kerstarrangement

Wij attenderen u graag op het volgende:

 • De Live Cooking Deluxe Kerstbrunch is uitsluitend via het aanvraagformulier hieronder te reserveren (alleen zichtbaar bij opening van de reserveringsdata); 
 • De Live Cooking Deluxe Kerstbrunch is te reserveren vanaf 4 personen;
 • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel tijdens de Live Cooking Deluxe Kerstbrunch. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap;
 • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen;
 • In verband met het Coronavirus behouden wij ons het recht voor om reserveringen te annuleren indien wij hiertoe genoodzaakt blijken door eventuele (nieuwe) maatregelen vanuit de overheid en/of het RIVM en/of eventuele andere onvoorziene omstandigheden die invloed hebben op onze beschikbaarheid. Wij hanteren t.a.t. de richtlijnen vanuit de overheidsinstellingen en volgen de daarbij horende hygiëneprotocollen. Bekijk voor meer informatie onze pagina met COVID-19 maatregelen;
 • Wij attenderen u er op dat u het reserveringsbedrag volledig dient aan te betalen. Deze betaling dienen wij uiterlijk 11 december te hebben ontvangen. De betaalgegevens staan vermeld in de bevestiging die u per mail ontvangt;
 • Kosteloos annuleren is mogelijk tot uiterlijk 30 november. Na deze datum kunt u uitsluitend nog wijzigingen doorgeven in het aantal personen en/of speciale dieet/allergie wensen (tot uiterlijk 18 december). 

Bekijk alle Kerstactiviteiten