Live Cooking Deluxe Kerstbuffet

Het Live Cooking Deluxe Kerstbuffet, in ons Live Cooking restaurant, is al jaren een begrip in de regio met de Kerstdagen! Geniet van de ruime keuze uit heerlijke gerechten en de leukste kinderactiviteiten onder begeleiding. Natuurlijk komt ook de Kerstman bij ons op bezoek!

Live Cooking Deluxe Kerstbuffet bij Van der Valk

Tijdens het sfeervolle Live Cooking Deluxe Kerstbuffet bij Hotel Sassenheim-Leiden wordt u warm ontvangen voor een van de gezelligste avonden van het jaar. Kom in het Live Cooking restaurant uitgebreid culinair genieten van ons luxe kerstbuffet met kleine voorgerechtjes, salades, verse pizza uit eigen pizza oven, wokgerechten, vlees en vis van de plaat, bijgerechten, sauzen en een spetterend dessertbuffet.

Deze kerstspecial van Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden is al jaren een geliefde belevenis voor jong en oud, zowel voor hotelgasten als gasten uit de regio! Bij ons Live Cooking Deluxe Kerstbuffet wordt alles voor u verzorgd. U kunt met een gerust hart genieten van alle gezelligheid in de warme kerstsfeer waar Van der Valk zo bekend om staat. 

Wij verwelkomen u graag! Ook de Kerstman is van de partij. Uiteraard is er ook aan de jongste gasten gedacht en zijn er in onze kinderhoek leuke activiteiten onder begeleiding.

Wanneer is het Live Cooking Deluxe Kerstbuffet?

  • Data en tijden voor 2024 volgen z.s.m. 

Prijzen

  • Prijzen voor 2024 volgen z.s.m. 

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, binnenlands gedistilleerd, water, frisdranken en koffie/thee, met een feestelijk glaasje bubbels bij ontvangst. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.

Andere kerstactiviteiten

Wilt u liever genieten van een brunch met Kerst? Kies dan voor onze Live Cooking Deluxe KerstbrunchOf ga een weekendje weg met kerst en kies voor ons kerstarrangement, waarbij het Live Cooking Deluxe Kerstbuffet inbegrepen is

Bekijk alle kerstactiviteiten