Pasen

Live Cooking Deluxe Paasbrunch

De Live Cooking Deluxe Paasbrunch vindt plaats in het Live Cooking Buffet restaurant van ons hotel en staat garant voor een fantastische paasbeleving voor het hele gezin! U bepaalt zelf wat u wilt eten en geniet van een variëteit van heerlijke gerechten die live door onze chefs voor u worden bereid. Natuurlijk komt ook de Paashaas op bezoek!

Deze activiteit is momenteel niet beschikbaar. Wij zullen via deze webpagina t.z.t. communiceren over onze Paasactiviteiten in 2022. 

Live Cooking Deluxe Paasbrunch bij Van der Valk

Geniet met uw familie of vrienden op 1e of 2e Paasdag van onze Live Cooking Deluxe Paasbrunch in het Live Cooking buffet restaurant! Verse broodjes en croissants, omeletten, gebakken eieren naar keuze, diverse (gerookte) vissoorten, vleeswaren en kazen; er is veel te kiezen!

Tijdens de Live Cooking Deluxe Paasbrunch heeft u een uitgebreide keuze uit verschillende vis- en vleesgerechten, sauzen en bijgerechten. Een fantastisch dessertbuffet ter afsluiting maakt het feest compleet!

Op de kaart staan onder andere diverse warme en koude vissoorten, zoals makreel, (gerookte) zalm, forel, haring. Maar ook diverse rauwkostsalades, carpaccio, vitello tonata, varkenshaas, beenham, procureur, spareribs, biefstuk, entrecote, sushi, sashimi en nigiri.

Uiteraard is er ook aan de jongste gasten gedacht en zijn er in onze kinderhoek leuke activiteiten. Ook de Paashaas zal ons een bezoekje brengen!

Wanneer is de Live Cooking Deluxe Paasbrunch?

  • 1e Paasdag: aanvang om 12.30 uur (Eindtijd 15:00 uur)
  • 2e Paasdag: aanvang om 12.30 uur. (Eindtijd 15:00 uur)

Prijzen Live Cooking Deluxe Paasbrunch

  • Volwassenen à € 51,50 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 12 jaar) à € 22,50 p.p.

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, binnenlands gedestilleerd, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.

Reserveren

De Live Cooking Deluxe Paasbrunch vindt plaats in het Live Cooking buffet restaurant van Hotel Sassenheim-Leiden.

Reserveer een tafel

Andere Paasactiviteiten 

Naast de Live Cooking Deluxe Paasbrunch in het Live Cooking restaurant, serveren wij ook een Familie Paasbrunch op de eerste etage van het hotel. 

Wilt u liever genieten van een diner? Kijk dan ook eens bij het Familie Paasbuffet of het Live Cooking Deluxe Paasbuffet!

Fijne Paasdagen!