Live Cooking Deluxe Paasbrunch

De Live Cooking Deluxe Paasbrunch vindt plaats in het Live Cooking Buffet restaurant van ons hotel en staat garant voor een fantastische paasbeleving voor het hele gezin! U bepaalt zelf wat u wilt eten en geniet van een variëteit van heerlijke gerechten die live door onze chefs voor u worden bereid. Natuurlijk komt ook de Paashaas op bezoek!

Live Cooking Deluxe Paasbrunch bij Van der Valk

Geniet met uw familie of vrienden op 1e of 2e Paasdag van onze Live Cooking Deluxe Paasbrunch in het Live Cooking buffet restaurant! Verse broodjes en croissants, omeletten, gebakken eieren naar keuze, diverse (gerookte) vissoorten, vleeswaren en kazen; er is veel te kiezen!

Tijdens de Live Cooking Deluxe Paasbrunch heeft u een uitgebreide keuze uit verschillende vis- en vleesgerechten, sauzen en bijgerechten. Een fantastisch dessertbuffet ter afsluiting maakt het feest compleet!

Op de kaart staan onder andere diverse warme en koude vissoorten, zoals makreel, (gerookte) zalm, forel, haring. Maar ook diverse rauwkostsalades, carpaccio, vitello tonata, varkenshaas, beenham, procureur, spareribs, biefstuk, entrecote, sushi, sashimi en nigiri.

Uiteraard is er ook aan de jongste gasten gedacht en zijn er in onze kinderhoek leuke activiteiten. Ook de Paashaas zal ons een bezoekje brengen!

Wanneer is de Live Cooking Deluxe Paasbrunch?

  • Eerste paasdag • 9 april 2023 • van 12:30 tot 15:00 uur
  • Tweede paasdag • 10 april 2023 • van 12:30 tot 15:00 uur

Prijzen Live Cooking Deluxe Paasbrunch

  • Volwassenen: € 52,50 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 12 jaar): € 27,50 p.p.

Incl. koffie, thee, vruchtensappen, frisdranken en een feestelijk glaasje bubbels bij ontvangst

Andere Paasactiviteiten 

Wilt u liever genieten van een diner? Kijk dan ook eens bij het Live Cooking Deluxe Paasbuffet!

Fijne Paasdagen!

Reserveren

Reserveer hieronder alvast uw tafel voor de Live Cooking Deluxe Paasbrunch. 

De Live Cooking Deluxe Paasbrunch vindt plaats in het Live Cooking buffet restaurant van Hotel Sassenheim-Leiden.