Keukenhof 2017

De Keukenhof in Lisse trekt jaarlijks zo'n 800.000 bezoekers van over de hele wereld. Bloemenliefhebbers komen er tussen 23 maart en 21 mei 2017 genieten van de bloei van maar liefst zeven miljoen krokussen, tulpen, lelies en hyacinten. Bezoek de Keukenhof vanuit ons hotel in Sassenheim. Wij hebben een uitgebreid Keukenhof Arrangement.

Kasteel Keukenhof

Het evenement dankt zijn naam aan Kasteel Keukenhof waar in de 15e eeuw een prachtige tuin werd aangelegd door de gravin Jacoba van Beieren. Omdat ze daar kruiden en andere ingrediënten voor haar keuken verbouwde, werd het ‘Keukenhof' genoemd. In 1950 werd de tuin gebruikt voor bloemententoonstellingen. Sindsdien is de populariteit gegroeid en staat de Keukenhof bekend om de vele soorten bloembollen die daar tot bloei komen.

Koninklijke paviljoenen

In de Keukenhof kunt u genieten van de bekende paviljoenen, vernoemd naar het Nederlandse koningshuis: Oranje Nassau Paviljoen, Willem Alexander Paviljoen, Wilhelmina Paviljoen, Juliana paviljoen en het Beatrix Paviljoen.

Meer te doen

U kunt in de Keukenhof naast het wandelen door het prachtige bloemenpark en het bezoeken van de paviljoenen ook een boottochtje maken, tentoonstellingen bezichtigen of laat u rondleiden door een gids. Hij of zij kan u alles vertellen over de enorme diversiteit van bolgewassen. Naast de Keukenhof kunt u ook de bloemenvelden van de Bollenstreek bewonderen.

Boek een Keukenhof Arrangement

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden ligt dichtbij Lisse en is een ideale thuisbasis om de Keukenhof te bezoeken. Bekijk ons volledig verzorgde Keukenhof Arrangement.

Flower route rondom ons hotel

Heeft u na een bezoek aan Keukenhof zin in nog meer bloemen? Rondom Hotel van der Valk Sassenheim-Leiden is een schitterende flower route aangelegd. De route is nu op z'n mooist. Dus bent u in de buurt of verblijft u in ons hotel? Dan is een wandeling langs de flower route zeker de moeite waard.