Keukenhof

Volg de flower route rond ons hotel

Deze lente bij ons te volgen en te bewonderen: de flower route! In samenwerking met Frylink & Zonen heeft Hotel van der Valk Sassenheim-Leiden rondom het hotel een schitterende flower route aangelegd. Langs de route zijn allerlei verschillende soorten tulpen, narcissen, hyacinthen en andere bloembollen te bezichtigen. In totaal gaat het om maar liefst 11.000 bloembollen die rondom ons hotel geplant zijn.

Bij alle bloemen staan bordjes waarop u kunt zien wat voor soort bloem het is. Door middel van een scancode (QR code) kunt u via uw smartphone meer informatie opvragen en direct de bloembollen op internet bestellen.

Bent u bij ons in de buurt of overnacht u in ons hotel? Volg het mooie bloemenparcour en kom alles te weten over de prachtige bloemen bij ons hotel! 

Frylink & Zn. Export B.V. - Royal Park

De flower route is een initiatief van Hotel Van der Valk Sassenheim-Leiden en Frylink & Zn. Dit bloembollenexportbedrijf, opgericht in 1866, is net als Van der Valk begonnen als familiebedrijf. Na vier generaties Frylink is het bedrijf in 1990 overgenomen door het huidige management.

Frylink & Zn. verwierf veel bekendheid als ‘first preferred supplier’ van Keukenhof in 1949 en exporteert bloemen en planten over de hele wereld onder de merknaam Royal Park. Via de website bulbsandplants.com kunnen particulieren van over de hele wereld nu ook rechtstreeks bloembollen bestellen bij dit gerenommeerde bedrijf.