Lido bioscoop

Na een dag rondlopen in de stad Leiden kunt u heerlijk ontspannen bij bioscoop Lido. Kiest u liever een spannende film of juist een romantische film? Lido heeft het allemaal!

Openbaar vervoer

Bioscoop Lido bevindt zich aan de Steenstraat in Leiden. Om de bioscoop te bereiken kunt u het beste per trein reizen naar NS Station Leiden Centraal vanaf NS Station Sassenheim, welke zich circa 10 minuten lopen van ons hotel bevindt. Vier keer in het uur vertrekt er een trein richting NS Station Leiden Centraal. Bij aankomst op NS Station Leiden Centraal is het circa 6 minuten lopen naar de bioscoop.

Als u slecht te been bent kunt u ook gebruik maken van de bus. Kijk voor de meest actuele vertrektijden op de website van HTM. Als u met de bus reist kunt u het beste uitstappen bij Bushalte Steenstraat.

Parkeren

U kunt er ook voor kiezen om met de auto naar bioscoop Lido te gaan. Via A44 kunt u gemakkelijk het centrum van Leiden binnenrijden. Parkeergarge Lammermarkt is op nog geen 5 minuten loopafstand gelegen van bioscoop Lido. Wij raden u daarom ook aan uw auto in deze parkeergarage te parkeren.

Fiets huren

Een fiets kunt u gemakkelijk huren en vooraf reserveren bij de receptie van ons hotel. Wij hebben een ruim aanbod topkwaliteit fietsen voor onze hotelgasten. U bereik bioscoop Lido al na een heerlijke fietstocht van circa 30 minuten vanaf ons hotel.