F1 Dutch Grand Prix

In augustus vindt de F1 Dutch Grand Prix plaats op het circuit van Zandvoort aan Zee. Heeft u tickets voor Formule 1 en zoekt u nog een hotel in de buurt van Zandvoort? Kijk dan eens bij onze kamers en suites en geniet van een heerlijke overnachting bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden! 

Ons hotel bevindt zich op ca. 35 minuten rijden van het circuit, maar met de Formule 1 Grand Prix van Zandvoort is parkeren in Zandvoort niet mogelijk en bovendien is het verstandig om rekening te houden met een langere reistijd (ca. 45 minuten extra reistijd). Er zijn meerdere mogelijkheden om van het hotel naar Circuitpark Zandvoort te komen, we zetten ze voor u op een rij: 

Fietsen

Met de fiets bent u vanaf ons hotel in ca. 1,5 uur op het circuit van Zandvoort. In dat geval hoeft u geen rekening te houden met extra reistijd, behalve mogelijk wat lichte vertraging als u Zandvoort in fietst. Fietsen huren kan in het Formule 1 weekend uitsluitend via een speciale reserveringssite van onze fietsverhuurpartner en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Reserveer hier alvast uw fiets, dan staat deze klaar voor u bij het hotel op de geboekte dag(en).

Met meer dan 100.000 bezoekers per dag verwacht de F1 Dutch Grand Prix tienduizenden bezoekers die met de fiets naar het circuit zullen komen. Boek dus hier alvast een gratis fietsparkeerplaats op loopafstand van het circuit. 

Trein

Vanaf het hotel bent u in ca. 15 minuten lopen op het treinstation van Sassenheim. U kunt de trein naar Leiden Centraal nemen (2x overstappen, in Leiden en in Haarlem) of de trein naar Amsterdam Sloterdijk (1x overstappen in Amsterdam Sloterdijk). Klik hier om de reisplanner van NS te raadplegen. 

Het treinstation van Zandvoort bevindt zich op loopafstand van het circuit (ca. 15 minuten) en er worden tijdens het Formule 1 weekend een groot aantal extra treinen ingezet. Houd de website van de NS dus goed in de gaten voor de meest actuele reisinformatie en reserveer uw treinticket alvast vooruit. 

In het F1 raceweekend kunt u bij de NS een speciale GP dagretour kopen voor €19,00 p.p. , waarmee u van ieder treinstation in Nederland naar Zandvoort aan Zee kunt reizen en weer terug. Er bestaat ook een Meerdaagsretour, die u op twee dagen kunt gebruiken. Klik hier om alvast een treinticket te kopen. 

Let op: het is tijdens het raceweekend niet toegestaan om de fiets mee te nemen in de trein. 

Formule 1 Zandvoort met hotelovernachting? 

Kies voor een heerlijke hotelovernachting na uw bezoek aan de F1 Heineken Grand Prix van Zandvoort! Klik hier om een kamer te reserveren