Schiphol Airport

Hotel dichtbij Schiphol Airport

Schiphol Airport ligt op slechts 15 minuten rijden van Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden en is goed te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Dankzij de ligging van ons hotel aan de A44 bent u binnen een mum van tijd op de luchthaven van Schiphol. Fietsen naar Schiphol kan overigens ook, wat ook fijn is als u fan bent van vliegtuigen spotten! Rondom de luchthaven liggen goede fietspaden tot aan de terminal en vlakbij de terminal zijn drie fietsstallingen waar u tot 4 weken de fiets kunt parkeren. 

Voordat u op reis gaat of uitgerust thuiskomt, kunt u relaxen in een van onze hotelkamers of luxueuze themasuites. Hotel Sassenheim-Leiden beschikt over ruime comfortkamers, moderne deluxe kamerssuperior kamerszes themasuites en een familiekamer

Ook voor zakelijke bijeenkomsten is het handig dat de luchthaven van Schiphol zo dichtbij ons hotel gelegen is. Internationale gasten zijn binnen no-time bij het hotel, dat goed te bereiken is, zowel per taxi als het openbaar vervoer. Een luxe congrescentrum vlakbij Schiphol, ideaal voor vergaderingen en meetings met internationale sprekers of gasten.

Openbaar vervoer naar Schiphol Airport

Op 10 minuten loopafstand van ons hotel ligt NS treinstation Sassenheim. Vanaf NS Station Sassenheim is een directe treinverbinding naar station Schiphol Airport. Vier keer in het uur vertrekt er een trein en in 16 minuten bent u al op Schiphol Airport. De trein stopt direct onder Schiphol Plaza. Vanaf het perron kunt u met de roltrap of lift direct naar de shops en/of de aankomst- en vertrekhallen.

Met de bus is Schiphol Airport ook goed te bereiken. Twee keer in het uur kunt u gebruik maken van een directe Arriva busverbinding (Qliner 361). De bus stopt direct voor Schiphol Plaza. 

Naast de trein of bus kunt u ook gebruik maken van een taxi bij Schiphol; er zijn zowel gewone taxi's, extra luxe Schiphol Business taxi's als een riante bus van Schiphol Travel Taxi. Vaak geldt er een extra voordelig Schiphol-tarief, vraag hier naar bij de chauffeur!

Parkeren op Schiphol

Op Schiphol Airport bevinden zich verschillende parkings waar u de auto kunt parkeren. Voor korte stops, halen en brengen of parkeren tot 48 uur kunt u het beste parkeren op P1 Kort Parkeren. Deze parking bevindt zich op loopafstand van de vertrekhal en reserveren is niet nodig. Volg de borden bij het oprijden van de luchthaven, daar staat P1 Kort Parkeren direct al aangegeven. 

Kijk voor meer informatie over Schiphol op www.schiphol.nl