Soldaat van Oranje

Op slechts tien minuten rijden van Hotel Sassenheim-Leiden ligt Katwijk waar TheaterHangaar is gevestigd. Dit voormalig vliegveld, Valkenburg, is vooral bekend geworden door de succesvolle musical Soldaat van Oranje. 

Deze spectaculaire musical speelt hier al sinds 30 otober 2010! De recensies van deze musical zijn niets dan lovend en het publiek is bij iedere voorstelling weer dolenthousiast. Soldaat van Oranje is dé musical die u niet mag missen.

Het adres van TheaterHangaar, waar Soldaat van Oranje zicht afspeelt is: 1e Mientlaan/Wassenaarseweg 75, 2223LA Katwijk.

Openbaar vervoer

Er zijn diverse mogelijkheden om naar TheaterHangaar te reizen. Indien u met het openbaar vervoer wilt reizen kunt u in ieder geval de bus nemen bij NS Station Sassenheim. Voor het juiste busnummer en reisopties kunt u de website van de NS raadplegen.

Parkeren

Binnen een kwartier kunt u met de auto vanaf ons hotel naar TheaterHangaar rijden. Direct naast het theater kunt u uw auto parkeren. Het parkeerterrein is 2,5 uur voorafgaand aan de avondvoorstelling en 2 uur voorafgaand aan de matineevoorstelling geopend. Klik hier voor informatie met betrekking tot het kopen van een parkeerkaart.

Fiets huren

Als laatste reismogelijkheid kunt u ook op de fiets stappen richting het theater. In ongeveer 40 minuten kunt u naar het theater fietsen vanaf ons hotel. Wij verhuren top kwaliteit gewone fietsen en e-bikes bij de receptie van ons hotel. Deze fietsen dienen vooraf gereserveerd te worden. Meer informatie over het huren van een fiets? Klik dan hier

Maak uw Soldaat van Oranje bezoek helemaal compleet met een heerlijke overnachting inclusief ontbijt in ons hotel. Wij bieden diverse arrangementen aan. Wilt u meer informatie over de musical of direct een entreekaart bestellen? Kijk dan op de website van TheaterHangaar.