Alpaca Experience

Ontdek de Alpaca Experience: een unieke belevenis voor het hele gezin! 

Op zoek naar een betoverend avontuur tijdens jullie verblijf in ons hotel? Ontdek dan de Alpaca Experience, een bijzondere bestemming waar jong en oud kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring!

Alpaca's hebben hun oorsprong in Zuid-Amerika, met name in landen als Peru, Bolivia en Chili. In Europa maakten deze zachte dieren pas later hun opwachting, met de eerste export die pas in 1983 plaatsvond. De kudde alpaca's bij de Alpaca Experience zijn afstammelingen van de dieren die in 2003 werden verzameld door Bert en Rick de Mooij tijdens hun reis door Zuid-Amerika.

Ontdek de unieke eigenschappen van alpaca's

Bij de Alpaca Experience draait het niet alleen om het fokken van deze bijzondere dieren, maar ook om het delen van hun unieke eigenschappen met anderen. Alpaca's staan bekend om hun sociale en nieuwsgierige aard, en bij de Alpaca Experience vindt men het belangrijk om gasten de kans te geven om in contact te komen met deze prachtige wezens. Als u meer wilt weten over alpaca's en de Alpacahoeve, aarzel dan niet om contact met hen op te nemen.

Om ervoor te zorgen dat de alpaca's de best mogelijke zorg krijgen en kunnen floreren, werkt de Alpacahoeve samen met gerenommeerde organisaties zoals de Duitse AZVD (Alpaca Zucht Verband Deutschland) en de BAF (Benelux Alpaca Federation). Samen met hen zorgen zij voor een zorgvuldige observatie van de dieren en hun welzijn. 

Avontuurlijke activiteiten 

Bij de Alpacahoeve kunnen gezinnen genieten van een scala aan leuke activiteiten. Maak een ontspannende wandeling met een alpaca, voer en fotografeer deze lieve dieren, of ontdek de rustgevende Alpaca Yoga. Voor degenen die van een uitdaging houden, biedt Alpaca Golf een unieke ervaring tussen de alpaca's op het veld. De tarieven voor deze activiteiten zijn beschikbaar op de website van de Alpaca Experience.

Plan vandaag nog uw bezoek aan de Alpacahoeve en laat uw gezin kennismaken met deze fascinerende dieren en hun prachtige wereld!

Adres: Klinkenberg 15 in Sassenheim