Bubbeljungle

Ontdek Bubbeljungle: een avonturenstad in de regio met activiteiten voor het hele gezin!

Bubbeljungle is al 19 jaar een bekend begrip in de Leidse regio en biedt een breed scala aan avontuurlijke activiteiten voor alle leeftijden. Of je nu op zoek bent naar speelplezier, een klimpark, golf in the dark, lasergames of een escaperoom, bij Bubbeljungle vind je het allemaal! Kortom; een leuke activiteit om te ondernemen met het hele gezin tijdens een overnachting in ons hotel. 

Voor de kleintjes zijn er meerdere peuter- en dreumeshoeken met leuke activiteiten zoals een rollerbaan, een ballenbad, een fietsparcours en zelfs een mega lego-hoek. De oudere kinderen kunnen genieten van diverse speeltoestellen zoals trampolines, klimtoestellen en de powertower. Daarnaast zijn er unieke attracties zoals lasergames, de Pinquinrace en de Bubbelcars.

Bij Bubbeljungle stap je niet zomaar een omgebouwde fabriekshal binnen, maar betreed je een prachtig gethematiseerde omgeving waar je droog zit maar ook een beetje onderwater. De openingstijden zijn te vinden op de website, dus plan je bezoek en beleef een dag vol avontuur bij Bubbeljungle!

Adres: Vlasbaan 7 in Leiderdorp