De Rollygolf

Ontdek de Rollygolf in Noordwijk: een avonturenpark voor het hele gezin!

Op zoek naar een spannend avontuur voor het gezin tijdens jullie verblijf in ons hotel? Ontdek dan de Rollygolf in Noordwijk, een adventurenpark boordevol plezier op meer dan 5 km2! Hier vind je een 18-holes midgetgolfbaan, een trampolinepark en een minicars-circuit, allemaal ontworpen om jong en oud te vermaken.

Een dag vol plezier voor jong en oud

Bij de Rollygolf is er voor ieder wat wils. Neem deel aan een spannend potje midgetgolf op de uitdagende 18-holes baan, waarbij je je vaardigheden en precisie kunt testen. Voor de echte avonturiers is er het trampolinepark, waar je naar hartenlust kunt springen en salto's kunt maken. En voor de kleine coureurs is er het minicars-circuit, waar ze hun rijvaardigheden kunnen laten zien.

Praktische informatie

Om teleurstelling te voorkomen, is reserveren bij de Rollygolf verplicht. Dit kan eenvoudig per e-mail tot 48 uur van tevoren. Vergeet niet om je reservering te bevestigen! De prijzen en openingstijden van de Rollygolf zijn te vinden op hun website, zodat je je bezoek kunt plannen en volop kunt genieten van een dag vol avontuur.

Adres: Duinweg 6 in Noordwijk