Duinrell

Met meer dan 40 attracties en het beroemde Tikibad (het grootste waterpark van de Benelux) is Duinrell een begrip in de regio van de Duin- en Bollenstreek! Voor jong en oud is er van alles te beleven; van de snelste achtbanen tot spectaculaire familieshows en spetterende waterattracties. De allerkleinste gasten genieten van het Sprookjes Wonderland of Rick’s Avonturenburcht. In het Tikibad vindt u maar liefst 21 glijbanen van in totaal anderhalve kilometer!

Attractiepark Duinrell ligt in Wassenaar, op slechts 15 minuten rijden van Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden. Combineer uw bezoek aan Duinrell met een heerlijke overnachting in een van onze ruime Comfort- of Deluxe kamers. Verblijf buiten de drukte van het pretpark in een topklasse hotel met heerlijke faciliteiten en restaurants die uw Duinrell belevenis compleet maken!

Bezoek de website

Openingstijden & tickets

Attracties
Het attractiepark is – buiten feestdagen en exclusieve events – jaarlijks geopend van april tot oktober van 10:00 tot 16:00 uur.

Tikibad
Het subtropische zwemparadijs Tikibad is het hele jaar geopend van 14:00 tot 22:00 uur. Het buitenbad is geopend vanaf mei.

Weekendje weg naar Duinrell

Wilt u een weekendje weg naar Duinrell of zoekt u naar een hotelaccommodatie waar u na uw bezoek aan het park terecht kunt voor een iets langer verblijf? Kijk dan ook eens bij onze arrangementen of breid uw dagje pretpark met hotelovernachting uit!

Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden is centraal gelegen in het hart van de Bollenstreek, vlakbij het strand van Noordwijk en historische steden zoals Leiden, Den Haag en Gouda. Naast Duinrell bevinden zich in de buurt van het hotel nog meer leuke attracties en bezienswaardigheden, dus je zult je niet snel vervelen tijdens een weekendje weg!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Duinrell of ons hotel? Neem dan gerust contact op met de receptie, wij vertellen u er graag meer over.