Het Panbos

De Pan van Persijn, ook wel het Panbos genoemd, is een wandel- en speelbos voor jong en oud. Het bos heeft eendenvijvers, speeltoestellen voor kleine kinderen, een hertenkamp, een geitenweide en mooie ligweiden voor ontspanning. Daarnaast zijn er twee wandelroutes uitgezet: een korte van 1,5 kilometer en één van 3 kilometer. Bij de automaat of aan het loket bij de ingang van het Panbos, is het mogelijk een dagkaart te kopen. 

Parkeren

Door onze ideale ligging aan de snelweg, de A44, zijn vele bezienswaardigheden snel te bereiken. Zo ook het Panbos. In maar liefst 15 minuten bereikt u al het leuke wandel- en speelbos. Uw auto kunt u parkeren op het parkeerterrein dat direct gelegen is aan het Panbos.

Openbaar vervoer

Het is mogelijk om vanaf NS Station Sassenheim het Panbos te bereiken, maar hier doet u wel iets langer over dan met de auto. Er zijn meerdere mogelijkheden om met het openbaar vervoer bij het Panbos te komen. Voor de exacte reismogelijkheden en vertrektijden raden wij u aan de website van de NS te raadplegen.

Fiets huren

Bent u een echte natuurliefhebber? Dan kunt u naast het wandelen in het Panbos er ook op uit gaan met de fiets. In een fietstocht van 40 minuten kunt u het Panbos bereiken. 

Combineer een uitje naar het Panbos of een fietsroute in de omgeving met een overnachting in ons hotel! Wij bieden het gehele jaar door diverse arrangementen aan.