Madurodam

De grote verhalen van Nederland komen in het wereldberoemde miniatuurpark Madurodam tot leven! Ontdek samen met uw familie, geliefde of vrienden van de Nederlandse helden en hoogtepunten via miniaturen, indoorattractie en activiteiten!

Madurodam is sinds de opening op 2 juli 1952 meer dan alleen een themapark. Het laat echt de levende herinneringen zien van de held uit de Tweede Wereldoorlog, George Maduro. Daarnaast schenkt Madurodam zijn opbrengsten aan goede doelen voor kinderen.

In Madurodam zijn er naast de miniaturen ook vele activiteiten te doen. Zo kan je onder andere ervaren hoe het is om voetbalkampioen te worden, zijn er twee speeltuinen voor de kinderen, kan je de geschiedenis over George Maduro zien, leer je alles over vliegtuigen en kan je jezelf laten transformeren tot een 3D Madurodam poppetje!

Openbaar vervoer

Vanaf NS Station Sassenheim bereikt u in ca. 45 minuten Madurodam. U kunt vanaf NS Station Sassenheim een rechtstreekse trein nemen naar NS Station Den Haag Centraal. Vanaf hier kunt u overstappen op de tram naar Tramhalte Madurodam (noord) Den Haag, die voor het park stopt.

Bekijk de actuele trein- en tramtijden op de website van NS.

Parkeren

Vanaf ons hotel bereikt u Madurodam via de A44 al binnen 20 minuten. Uw auto kunt u parkeren op de parkeerplaats van Madurodam zelf. 

Combineer een bezoek aan Madurodam met een hotelovernachting in ons hotel! Geniet na alle indrukken van een dag in het park van onze faciliteiten, en geniet bijvoorbeeld van een heerlijk diner in ons restaurant.

Lees meer over Madurodam en reserveer uw tickets!