Sealife Scheveningen

Ontdek de magische onderwaterwereld bij SEA LIFE Scheveningen! Ontmoet fascinerende zeedieren zoals haaien, roggen, zeesterren, piranha's en nog veel meer. Loop door de indrukwekkende onderwatertunnel en zie de majestueuze zeeschildpadden vlak boven je hoofd zwemmen. Een onvergetelijke ervaring voor zowel jong als oud!

Bereikbaarheid

Vanaf ons hotel kunt u SEA LIFE Scheveningen binnen een uur bereiken met het openbaar vervoer. Begin uw reis op NS Station Sassenheim, op slechts 10 minuten loopafstand van ons hotel. Neem vanaf hier de trein richting SEA LIFE. Raadpleeg voor de exacte overstaplocaties en vertrektijden de website van NS.

Ons hotel ligt naast de A44, ideaal voor een bezoek aan SEA LIFE met de auto. In slechts 25 minuten bereikt u SEA LIFE vanaf ons hotel. Volg bij het binnenrijden van Den Haag de borden naar Scheveningen Bad, richting het Kurhaus.

Let op! Rijd niet door naar de Strandweg, dit is een eenrichtingsweg die u naar de haven leidt en waar u niet kunt omkeren.

Parkeren

SEA LIFE heeft geen eigen parkeergelegenheid, maar biedt een speciaal tarief aan voor parkeergarage Strand. Na uw bezoek kunt u bij de balie een kaartje kopen met 50% korting op uw parkeertijd. Vanaf parkeergarage Strand is het ongeveer 15 minuten lopen naar SEA LIFE Scheveningen.