Space Expo

Ooit al eens willen zien hoe de ruimte eruit ziet van dichtbij? Bij Space Expo in Noordwijk word je meegenomen op een reis langs verre planeten en prachtige Melkwegstelsels. Je maakt op leuke wijze kennis met de ruimte in al haar facetten. Astronaut André Kuipers en schrijver Sander Koenen nemen je mee op een bijzondere missie in het museum. Je ontdekt tijdens deze missie de wereld van de echte astronauten en verdien jij je eigen astronatendiploma! Ook is de originele Sojoez-capsule van André Kuipers te zien.

De tentoonstelling van Space Expo is in 1990 geopend door Koningin Beatrix en haar zoon Prins Friso. Jaarlijks ontvangt het museum meer dan 100.000 bezoekers!

Openbaar vervoer

Vanaf het hotel kunt u met het openbaar vervoer reizen naar Space Expo. Indien u met het openbaar vervoer wilt reizen kunt u in ieder geval opstappen op de bus bij NS Station Sassenheim. Voor het juiste busnummer en reisopties kunt u de website van de NS raadplegen.

Parkeren

Naast het openbaar vervoer kunt u er ook voor kiezen om met de auto vanaf ons hotel naar Space Expo te rijden. U kunt gratis parkeren naast het museum. Space Expo beschikt namelijk over 100 parkeerplaatsen.

Combineer een bezoek aan Space Expo met een overnachting in ons hotel en geniet van onze faciliteiten.