Corpus

Wilt u het menselijk lichaam leren kennen op een spectaculaire manier? Neem dan een bezoek aan Corpus, waar je een reis door de mens kan maken. Op geen andere locatie in de wereld kan je op zo'n unieke manier leren hoe het menselijk lichaam werkt, hoe het in elkaar zit en hoe je het gezond moet houden. In groepen van maximaal 16 personen wordt u door middel van een audiotour (die beschikbaar is in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch en Chinees) begeleid door het menselijk lichaam. Het is net of u in uw eigen lichaam wandelt, waarbij u erin gaat vanaf de knie en er bij de hersenen weer uitkomt.

Openbaar vervoer

U kunt het interactieve museum Corpus bereiken met het openbaar vervoer binnen 30 minuten vanaf NS Station Sassenheim. Dit station is op slechts 10 minuten loopafstand van ons hotel gelegen. Reis per trein naar NS Station Leiden Centraal en stap hier vervolgens over op de bus naar bushalte Corpus, Oegstgeest of bushalte Wassenaarseweg/Corpus. Vanaf hier is het slechts enkele minuten lopen naar Corpus. Voor de actuele vertrektijden en de juiste bus raden wij u aan uw reis te plannen via de NS reisplanner

Parkeren

Vanaf ons hotel bereikt u Corpus al in circa 7 minuten. Corpus beschikt over een ruime parkeergarage waar u uw auto kunt parkeren tegen een tarief van €7. Bezoekers die slecht te been zijn kunnen het beste voor de ingang van het gebouw afgezet worden, omdat de parkeergarage niet over een lift beschikt.

Fiets huren

Stap op de fiets en geniet van de prachtige omgeving gedurende de rit naar Corpus. In slechts 30 minuten bereikt u het museum al. Uw fiets kunt u huren bij de receptie van ons hotel. Wij bieden zowel gewone fietsen als e-bikes aan. Klik hier voor meer informatie over het huren van fietsen.

Lees meer over Corpus en bestel uw tickets!