Winkelen

Shoppen in de Bollenstreek

Stadshart

Leiden

Het prachtige en historische centrum van Leiden is een beleving op zich! Naast het gezellige winkelcentrum vindt u hier ook de gezellige stadsmarkt op woensdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur. 

Stadshart

Den Haag

De Haagse binnenstad is perfect voor een dagje shoppen. De winkels zijn zeven dagen per week geopend. Bekende warenhuizen en winkelketens als de Bijenkorf vindt u op loopafstand van hippe modeboetieks en conceptstores.

Stadshart

Haarlem

Met het meest gevarieerde winkelaanbod is Haarlem de nr. 1 winkelstad van Nederland. Trek comfortabele schoenen aan en geniet van een heerlijke dag in deze bruisende hoofdstad. Tip; bezoek de gouden straatjes!

Stadshart

Gouda

Gouda is wereldberoemd om haar kaas, siroopwafels, pijpen en aardewerk. Geniet van de historische binnenstad met authentieke winkeltjes, kleine middeleeuwse straatjes, grachten en hofjes.

Stadscentrum

Delft

Het schilderachtige Delft, ooit de thuisbasis van Vermeer en een toevluchtsoord voor Willem van Oranje, is wereldberoemd om zijn Delftsblauw aardewerk. De stad is betoverend authentiek en staat bekend als de Charmante Stad.

Stadshart

Amsterdam

Ontdek Amsterdam, de bruisende hoofdstad van Nederland, waar historische grachten, wereldberoemde musea en levendige straatmarkten samenkomen. Dwaal door de schilderachtige straatjes en langs de mooie bruggen en grachten.

The Styles Outlet, gelegen tussen Amsterdam en Haarlem, biedt een unieke winkelervaring in het hart van de bruisende stad. U vindt hier een exclusieve mix van topmerken, verdeeld over meer dan 100 winkels.

Vlakbij Den Haag ligt Westfield Mall of the Netherlands; dé bestemming voor een premium winkelervaring met een uitgebreide selectie van high-end winkels, experience centers en gastronomische eetgelegenheden.