Winkelen

Shoppen in de Bollenstreek

In het centrum van Bloemendorp Lisse ligt het Dorpshart, dat zich kenmerkt door de gezellige dorpse sfeer. Het is tevens het grootste winkelgebied van de Bollenstreek en u kunt er gratis parkeren.

De mooie en veelzijdige Hoofdstraat grenst praktisch aan het strand. De gezellige Kerkstraat ligt midden in het prachtige, historische Noordwijk Binnen en het knusse centrum van Noordwijkerhout bevindt zich rondom de Witte Kerk.

Katwijk is misschien wel de gezelligste badplaats van Nederland. Winkelhart Zeezijde ligt in het centrum van Katwijk aan Zee en is met meer dan 100 winkels het grootste winkelgebied dat direct aan zee gelegen is. 

Veel dorpen in de Bollenstreek hebben een wekelijkse markt, maar ook worden er af en toe grote toeristische en/of seizoensmarkten georganiseerd. Bekijk het overzicht op de website van de Bollenstreek voor het actuele overzicht. 

Stadshart

Leiden

Het prachtige en historische centrum van Leiden is een beleving op zich! Naast het gezellige winkelcentrum vindt u hier ook de gezellige stadsmarkt op woensdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur. 

Stadshart

Den Haag

De Haagse binnenstad is perfect voor een dagje shoppen. De winkels zijn zeven dagen per week geopend. Bekende warenhuizen en winkelketens als de Bijenkorf vindt u op loopafstand van hippe modeboetieks en conceptstores.

Stadshart

Haarlem

Met het meest gevarieerde winkelaanbod is Haarlem de nr. 1 winkelstad van Nederland. Trek comfortabele schoenen aan en geniet van een heerlijke dag in deze bruisende hoofdstad. Tip; bezoek de gouden straatjes!

In de buurt van het hotel bevinden zich twee grote Shoppingmalls, waaronder 'Mall of the Netherlands' Westfield in Leiderdorp, de grootste indoor Shoppingmall van de Benelux. Tussen Amsterdam en Haarlem ligt daarnaast ook nog The Styles Outlets, waar u heerlijk kunt winkelen bij meer dan 100 winkels van beroemde merken. 

Naast de grote shoppingmalls kunt u bij een aantal leuke steden in de buurt ook fantastisch winkelen als het wat minder weer is. In Hoofddorp bevindt zich het gezellige overdekte winkelcentrum Vier Meren en in Amstelveen kunt u in het Stadshart uw hart ophalen met een scala aan overdekte winkels en boetiekjes.