Amsterdam

Amsterdam is een prachtige historische stad met tal van monumenten en culturele mogelijkheden. U hoeft zich niet snel te vervelen in Amsterdam; wandel of fiets langs de grachten, bezoek de vele musea en bezienswaardigheden die onze hoofdstad te bieden heeft of geniet van de diversiteit aan winkels en de vele uitgaansmogelijkheden. Kortom: een dagje Amsterdam is perfect te combineren met een verblijf in ons hotel. 

Musea en cultuur

Amsterdam kent een groot en divers aanbod aan musea. Zo kunt u een bezoek brengen aan de bekende musea zoals het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis of het Van Gogh Museum. Maar er zijn nog veel meer interessante musea, tentoonstellingen en galeries die u kunt bezoeken! 

Andere leuke activiteiten of locaties om te bezoeken in Amsterdam zijn:

Winkelen en uitgaan

Als u wilt shoppen bent u in Amsterdam aan het juiste adres! Amsterdam heeft fantastische winkelgebieden met de beste winkels. 

Ook heeft onze hoofdstad een bruisend nachtleven, met een groot aanbod aan gezellige cafés en georganiseerde feesten in verschillende muziekgenres.

Openbaar vervoer

Twee keer in het uur vertrekt er een sprintertrein vanaf NS Station Sassenheim naar NS Station Amsterdam Centraal. Met deze trein bent u binnen driekwartier in het hartje van Amsterdam. NS Station Sassenheim is op slechts 10 minuten loopafstand gelegen vanaf ons hotel. Bij aankomst op NS Station Amsterdam Centraal kunt u gebruik maken van de verschillende bussen, metro's en trams die u naar uw bestemming zullen vervoeren. Voor de beste reisoptie en actuele vertrektijden kunt u gebruik maken van de NS website.

Parkeren

Al binnen een halfuur staat u vanaf ons hotel in hartje Amsterdam! Amsterdam is een grote stad en beschikt daarom ook over meerdere parkeergelegenheden. Aan de hand van uw bestemming kunt u kijken op de website van Q-park welke parkeergarage het beste gelegen is voor u.

Fiets huren

Fietsen kunt u huren bij verschillende fietsverhuurwinkels in Amsterdam zoals Yellow Bike Amsterdam, MacBike Amsterdam of Black Bikes Amsterdam. U kunt ook een fiets huren bij de receptie van ons hotel en maak een 2 uur durende fietstocht naar het centrum van Amsterdam. Wilt u nog meer plaatsen verkennen op de fiets? Boek dan ons 3-daags fietsarrangement!