Agenda

Toeristische info

Bekijk de verrassende bezienswaardigheden van onze regio en boek een arrangement. Lees meer

Volgende
DSC_4113

Keukenhof

22 mrt 2018 - 13 mei 2018

€ 18,00 p.p.

€ 18,00 seniorenprijs

€ 8,00 per kind

Lisse

Keukenhof in Lisse trekt jaarlijks zo'n 1 miljoen bezoekers van over de hele wereld. Van 22 maart tot 13 mei 2018 is Keukenhof geopend voor bloemenliefhebbers. Er staan maar liefst zeven miljoen krokussen, tulpen, lelies en hyacinten. Bezoek de Keukenhof vanuit ons hotel in Sassenheim. Wij hebben een uitgebreid Keukenhof Arrangement.

Kasteel Keukenhof

Het evenement dankt zijn naam aan Kasteel Keukenhof waar in de 15e eeuw een prachtige tuin werd aangelegd door de gravin Jacoba van Beieren. Omdat ze daar kruiden en andere ingrediënten voor haar keuken verbouwde, werd het ‘Keukenhof' genoemd. In 1950 werd de tuin gebruikt voor bloemententoonstellingen. Sindsdien is de populariteit gegroeid en staat Keukenhof bekend om de vele soorten bloembollen die daar tot bloei komen.

Koninklijke paviljoenen

In Keukenhof kunt u genieten van de bekende paviljoenen, vernoemd naar het Nederlandse koningshuis: Oranje Nassau Paviljoen, Willem Alexander Paviljoen, Wilhelmina Paviljoen, Juliana paviljoen en het Beatrix Paviljoen.

Meer te doen

U kunt in Keukenhof naast het wandelen door het prachtige bloemenpark en het bezoeken van de paviljoenen ook een boottochtje maken, tentoonstellingen bezichtigen of laat u rondleiden door een gids. Hij of zij kan u alles vertellen over de enorme diversiteit van bolgewassen. Naast een bezoek aan Keukenhof, kunt u ook de bloemenvelden van de Bollenstreek bewonderen.

Boek een Keukenhof Arrangement

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden ligt dicht bij Lisse en is een ideale thuisbasis om de Keukenhof te bezoeken. Boek een Keukenhof Arrangement en combineer uw bezoek aan de Keukenhof met een overnachting in ons hotel.