Toeristische info

Agenda

Onze agenda staat vol met verrassende activiteiten in en om ons hotel. Lees meer

Volgende

Locatie

De Tulperij

Kleurrijk en gastvrij!

De Tulperij is een bloembollenbedrijf in het hart van de Bollenstreek, 10 minuten vanaf het hotel. Kom gezellig langs tijdens uw verblijf in ons hotel en geniet van het prachtige uitzicht vanaf het terras op de bloemenvelden. Bij regen is het binnen in de bloemenkas ook heerlijk vertoeven met een kop koffie of glas wijn. Er worden de hele dag verse stroopwafels gebakken en de vers gebakken appeltaart staat klaar. Een bezoek aan De Tulperij is onvergetelijk!

De Tulperij in het voorjaar

De Tulperij is vanaf 21 maart t/m 10 mei open van 9.30 tot 18.00 uur.

Excursies door de bloembollenvelden

De Tulperij geeft groepsrondleidingen vanaf 10 personen. Samen met Daan de bollenkweker gaat u het land op. Tijdens de rondleiding vertelt hij over het groeiproces van bol tot bloem. U krijgt de gelegenheid om foto’s te maken tussen de bloemen. In de kas wordt een film getoond over het proces na de bloei. Daar kunt u ook gezellig koffie/thee drinken en versgebakken appeltaart of een stroopwafel eten. Groepsrondleidingen vanaf 10 personen zijn alleen mogelijk op reservering via de mail info@detulperij.nl of telefonisch: 06-42233291. Prijs € 5,95 per persoon.

Kijk voor meer informatie op de website van De Tulperij.

Voor individuele rondleidingen heeft de Tulperij een aantal data in het seizoen georganiseerd waar u bij aan kunt sluiten. Zie hiervoor de website. Ook leuk om op de fiets te bezoeken. Verder worden er workshops georganiseerd zoals schilderen, bloemschikken en narcissen rijgen.

Workshops

Tussen maart en november kunt u een workshop boeken vanaf 10 personen. Kijk voor informatie over de diverse workshops op de website van de Tulperij.

Fiets en wandelroutes

De Tulperij ligt tussen fietsknooppunt 55 en 58 en wandelroute 21 en 56. Maak er een unieke, bijzondere koffiestop tijdens een fiets- of wandeltocht door de Bollenstreek. U kunt tevens souvenirs bij de Tulperij kopen of bloembollen bestellen voor uw tuin.

Bereikbaarheid en parkeren bij de Tulperij

De Tulperij is goed bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid. Meer informatie over het programma en reserveren vindt u op de website van de Tulperij. 

Adres: Oude Herenweg 16B | 2215 RZ Voorhout

Bekijk de flyer van de Tulperij