Agenda

Onze agenda staat vol met verrassende activiteiten in en om ons hotel. Lees meer

Volgende

Locatie

De Tulperij

Kleurrijk en gastvrij!

De Tulperij is een bloembollenbedrijf in het hart van de Bollenstreek, 10 minuten vanaf het hotel. Kom gezellig langs tijdens uw verblijf in ons hotel en geniet van het prachtige uitzicht vanaf het terras op de bloemenvelden. Bij regen is het binnen in de bloemenkas ook heerlijk vertoeven met een kop koffie of glas wijn. Er worden de hele dag verse stroopwafels gebakken en de vers gebakken appeltaart staat klaar. Een bezoek aan De Tulperij is onvergetelijk!

Activiteiten

De Tulperij is vanaf 23 maart t/m 14 mei 2023 open van 9.00 uur tot 17.00 uur. Tevens geven zij 3 maal daags een rondleiding om 09.45 (Engelstalig), 12.15 (Nederlandstalig) & 16.00 (Engelstalig). Aanmelden voor de rondleiding kan via de website. Voor kinderen is er een bloemen speurtocht met vragen inclusief limonade en een leuke verrassing.  

Fiets en wandelroutes

De Tulperij ligt tussen fietsknooppunt 55 en 58 en wandelroute 21 en 56. Maak er een unieke, bijzondere koffiestop tijdens een fiets- of wandeltocht door de Bollenstreek. U kunt tevens souvenirs bij de Tulperij kopen of bloembollen bestellen voor uw tuin.

Bereikbaarheid en parkeren bij de Tulperij

De Tulperij is goed bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid. Meer informatie over het programma en reserveren vindt u op de website van de Tulperij. 

Adres: Oude Herenweg 16B | 2215 RZ Voorhout

Bekijk de flyer van de Tulperij