Toeristische info

Agenda

Onze agenda staat vol met verrassende activiteiten in en om ons hotel. Lees meer

Volgende

Locatie

De Tulperij

Kleurrijk en gastvrij!

De Tulperij is een bloembollenbedrijf in het hart van de Bollenstreek, 10 minuten vanaf het hotel. Kom gezellig langs tijdens uw verblijf in ons hotel en geniet van het prachtige uitzicht vanaf het terras op de bloemenvelden. Bij regen is het binnen in de bloemenkas ook heerlijk vertoeven met een kop koffie of glas wijn. Er worden de hele dag verse stroopwafels gebakken en de vers gebakken appeltaart staat klaar. Een bezoek aan De Tulperij is onvergetelijk!

De Tulperij is vanaf 10 augustus t/m 17 oktober open van 9.30 tot 17.00 uur (op maandag gesloten).

De Dahliashowtuin is tot 3 oktober geopend waar u meer dan 600 soorten bloemen kunt bewonderen. U kunt hier ook uw eigen boeket plukken!

Excursies door de bloembollenvelden

De Tulperij geeft groepsrondleidingen vanaf 10 personen. Samen met Daan de bollenkweker gaat u het land op. Tijdens de rondleiding vertelt hij over het groeiproces van bol tot bloem. U krijgt de gelegenheid om foto’s te maken tussen de bloemen. In de kas wordt een film getoond over het proces na de bloei. Daar kunt u ook gezellig koffie/thee drinken en versgebakken appeltaart of een stroopwafel eten. Groepsrondleidingen vanaf 10 personen zijn alleen mogelijk op reservering via de mail info@detulperij.nl of telefonisch: 06-42233291. Prijs € 5,95 per persoon.

Kijk voor meer informatie op de website van De Tulperij.

Voor individuele rondleidingen heeft de Tulperij een aantal data in het seizoen georganiseerd waar u bij aan kunt sluiten. Zie hiervoor de website. Ook leuk om op de fiets te bezoeken. Verder worden er workshops georganiseerd zoals schilderen, bloemschikken en narcissen rijgen.

Activiteiten

Er zijn dagelijks Nederlandstalige rondleidingen mogelijk om 10:30 en om 14:00. Voor een Engelstalige rondleiding kunt u terecht op vrijdag, zaterdag en zondag om 9:30 en om 15:00. Bij voldoende aanmeldingen (8 personen), gaat de rondleiding door. Aanmelden voor de rondleiding kan via de website en kost €6,95 per persoon.

Voor kinderen is er een bloemen speurtocht met vragen inclusief limonade en een leuke verrassing. Deze activiteit kost €3,95 per persoon. 

Wat ook leuk is om te doen bij een bezoek aan De Tulperij is het arrangement dahlia's plukken. Dit arrangement kost €11,95 per persoon inclusief 2x koffie/thee met vers gebakken appeltaart of monchou en 10 dahlia's plukken.

Verder zijn er binnen en buiten het bedrijf leuke selfie plekje gecreëerd en gestyled. Voor een picknick tussen de dahlia's of een workshop (vanaf 10 personen) kunt u terecht via info@detulperij.nl. 

Fiets en wandelroutes

De Tulperij ligt tussen fietsknooppunt 55 en 58 en wandelroute 21 en 56. Maak er een unieke, bijzondere koffiestop tijdens een fiets- of wandeltocht door de Bollenstreek. U kunt tevens souvenirs bij de Tulperij kopen of bloembollen bestellen voor uw tuin.

Bereikbaarheid en parkeren bij de Tulperij

De Tulperij is goed bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid. Meer informatie over het programma en reserveren vindt u op de website van de Tulperij. 

Adres: Oude Herenweg 16B | 2215 RZ Voorhout

Bekijk de flyer van de Tulperij