Toeristische info

Agenda

Onze agenda staat vol met verrassende activiteiten in en om ons hotel. Lees meer

Volgende
De Tulperij

Locatie

De Tulperij

Van 1 augustus tot 12 oktober 2019 op donderdag, vrijdag en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur geopend!

Naast het promoten van de tulp gaat de Tulperij dit jaar ook voor het eerst de dahlia promoten in samenwerking met CNB. De Dahlia is een prachtige, kleurrijke en fotogenieke bloem die prima past bij de uitstraling van De Tulperij.

Vanaf 1 augustus is de Tulperij weer geopend met een Dahlia showtuin van CNB t/m 12 oktober. Vanaf het terras kunt u genieten van 600 verschillende soorten dahlia’s.

Openingstijden
De openingstijden zijn: donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op andere dagen zijn we open op afspraak.

Rondleiding

Ook is het mogelijk om een rondleiding te boeken vanaf 10 personen. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@detulperij.nl 
Tijdens uw fietstocht door de Bollenstreek, kunt u bij ons een kop koffie drinken, vers gebakken appeltaart eten en genieten van de vele soorten dahlia’s in allerlei kleuren. In deze periode zullen er ook speciale activiteiten georganiseerd gaan worden, zoals workshops, een expositie over de Dahlia en een lezing. We houden u op de hoogte via onze website en social media.

De Tulperij in het voorjaar

Vanaf half maart maart tot en met half mei bent u dagelijks welkom bij bloembollenbedrijf De Tulperij in Voorhout. De Tulperij is een bloembollenbedrijf in het hart van de Bollenstreek, 10 minuten van de Keukenhof en 10 minuten van Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. Vanuit de hele wereld ontvangt de Tulperij bezoekers op debollenvelden. Tussen de bloeiende tulpen staan, is voor velen een onvergetelijke belevenis. 

Excursies door de bloembollenvelden
Samen met Daan de bollenkweker gaat u het land op. Tijdens de rondleiding vertelt hij over het bedrijf en de bollen. Er is voldoende gelegenheid om foto’s te maken tussen de bloeiende tulpen, narcissen of hyacinten. In de kas wordt een film getoond over de bollenteelt. Hier kunt u ook terecht voor koffie, thee en versgebakken stroopwafels.

Groepsrondleidingen vanaf 10 personen, alleen op reservering via de mail info@detulperij.nl of telefonisch: 06-42233291. Prijs € 4,95 per persoon.

Voor individuele rondleidingen heeft de Tulperij een aantal data in het seizoen georganiseerd waar u bij aan kunt sluiten. Zie hiervoor de website. Ook leuk om op de fiets te bezoeken. Verder worden er workshops georganiseerd zoals schilderen, bloemschikken en narcissen rijgen.

De Tulperij is goed bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid. Meer informatie over het programma en reserveren vindt u op de website van de Tulperij. 

Adres: Oude Herenweg 16B | 2215 RZ Voorhout