Toeristische info

Agenda

Onze agenda staat vol met verrassende activiteiten in en om ons hotel. Lees meer

Volgende

Locatie

Haarlem

De hoofdstad van de provincie Noord-Holland, Haarlem, ligt slechts 30 minuten met de auto verwijderd van ons hotel. Ook met de trein bent u vanaf het station van Sassenheim binnen 40 minuten in Haarlem. Ga er lekker een dagje op uit, bezoek de historische kerken, ontdek de Haarlemse grachten vanaf het water of geniet op een van de vele terrassen!

Musea in Haarlem
In de stad zijn een aantal musea te ontdekken, waaronder het Teylers museum, het Frans Hals Museum, Het Dolhuys en het KathedraalMuseum. Ontdek de wonderen van kunst, wetenschap en geschiedenis in deze bijzondere musea. Lees meer over de musea in Haarlem.

Cultuur
Zin in een theatervoorstelling, of een avond vol muziek? Haarlem heeft genoeg aanbod. Voor eigentijdse voorstellingen kun je een bezoekje brengen aan De Toneelschuur. Al meer dan 40 jaar heeft dit theater een uiteenlopend programma aan theatervoorstellingen en dansproducties. Daarnaast zijn er ook twee filmzalen, waar diverse art-house-films gedraaid worden. In het midden van het centrum bevindt zich De Philharmonie, hét Concertgebouw van Haarlem. Dit concertgebouw heeft een divers programma, met een breed scala aan muziekgenres en kunstvormen. Ook in Haarlem vind je de Stadsschouwburg, een spraakmakend premièretheater vol dans, theater en cabaret.

Winkelen en uitgaan
Naast de vele culturele mogelijkheden biedt Haarlem ook een grote diversiteit aan winkels en uitgaansmogelijkheden. Shop je kleding in een van de vele leuke boetiekjes of struin rond voor unieke woonaccessoires en ambachtelijke producten. Breng een bezoekje aan een van de vele cafés en discotheken, theaters, bioscopen en bowlingsbanen. Meer weten? Klik hier