Toeristische info

Agenda

Onze agenda staat vol met verrassende activiteiten in en om ons hotel. Lees meer

Volgende

Locatie

Keukenhof in Lisse

*Let op: In verband met het Coronavirus gaat de Keukenhof definitief niet open in 2020. In 2021 is Keukenhof geopend van 20 maart t/m 9 mei.

Een bezoek aan de Keukenhof in Lisse mag ook zeker niet ontbreken tijdens uw verblijf in Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden! 

Tijdens de openstelling van half maart t/m half mei is Keukenhof geopend voor bloemenliefhebbers. Er staan maar liefst zeven miljoen krokussen, tulpen, lelies en hyacinten. Daarnaast worden er diverse demonstraties en binnenshows georganiseerd in de Koninklijke Paviljoenen. De Keukenhof in Lisse is fantastisch om te beleven!

U kunt in Keukenhof naast het wandelen door het prachtige bloemenpark en het bezoeken van de paviljoenen ook een boottochtje maken, tentoonstellingen bezichtigen of laat u rondleiden door een gids. Hij of zij kan u alles vertellen over de enorme diversiteit van bolgewassen. Naast een bezoek aan Keukenhof, kunt u ook de bloemenvelden van de Bollenstreek bewonderen.

Activiteiten in Keukenhof

Verschillende weekenden worden evenementen georganiseerd in Keukenhof voor jong en oud. Houdt onze activiteitenagenda in de gaten voor meer informatie over de evenementen. 

Keukenhof arrangement*

Bekijk onze speciale Keukenhof Arrangementen, zodat u de fraaie bloeiende bloementuin kunt combineren met een heerlijke, ontspannende overnachting in één van onze comfortabele hotelkamers.

*Het arrangement zal vanaf medio najaar te boeken zijn. Bekijk ook onze andere arrangementen.

Lees meer over het prachtige bloemenpark op de website van Keukenhof.