Agenda

Onze agenda staat vol met verrassende activiteiten in en om ons hotel. Lees meer

Volgende
Museon

Locatie

Museon

Museon is een interactief museum voor cultuur en wetenschap in Den Haag. Daarbij gaat het over de toekomst van onze planeet en haar bewoners. Museon biedt de bezoeker een dynamische, museale leeromgeving, waarbij hij geïnspireerd wordt om zich in te zetten voor een aarde die leefbaar is voor iedereen. In het museum zult u kennis maken met diverse vraagstellingen die u er toe zet na te denken over een oplossing. Museon vindt het belangrijk dat er ruimte is voor discussie en debat, want zoals zij zelf zeggen: 'de zoektocht naar oplossingen is zelden een rechte weg.' Door de verschillende rondleidingen die Museon te bieden heeft, kunt u op een prettige en leerzame manier het museum ontdekken.

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer is Museon binnen een uur te bereiken. NS Station Sassenheim ligt op 10 minuten loop afstand van ons hotel. Vanaf hier kunt u op de trein stappen naar NS Leiden Centraal Station om vervolgens over te stappen op de volgende trein richting NS Station Den Haag Centraal. Zodra u uitgestapt bent kunt u per tram naar Museon reizen. Wij raden u aan uw reis te plannen voor de meest actuele vertrektijden op de website van NS.

Parkeren

In circa 25 minuten kunt u met de auto vanaf ons hotel Museon bereiken. Uw auto kunt u parkeren op de parkeerplaats voor het Omniversum of op straat rondom het Museon. Voor beide geldt dat parkeren tot 13:00 gratis is en dat het vanaf die tijd €1,95 per uur kost. Daarnaast kunt u uw auto parkeren in de parkeergarage van het World Forum, inrit A vanuit het Churchillplein. Bij de kassa van Museon kunt u een uitrijkaart van €6,00 krijgen. Vanaf inrit B, aan de Johan de Witlaan, zijn geen uitrijkaarten bij Museon te krijgen. Let er dus op dat u de parkeergarage vanaf inrit A binnenrijdt!

Fiets huren

Zin in een fietstocht? Dan kunt u één van onze topkwaliteit fietsen huren bij de receptie van ons hotel. Stap op uw fiets en ga er lekker op uit! Binnen 1,5 uur bereikt u Museon. Zin om vanaf het museum nog andere plekken te bezoeken? Zowel het strand van Scheveningen als het centrum van Den Haag zijn binnen 10 minuten te bereiken vanaf Museon.

Lees meer over Museon en bestel uw tickets!