Agenda

Onze agenda staat vol met verrassende activiteiten in en om ons hotel. Lees meer

Volgende

Locatie

Omniversum

Omniversum is een grootbeeldfilmtheater gelegen in Den Haag. De films worden door een geavanceerde techniek op een enorm projectiescherm geprojecteerd. Zeker de moeite waard om te zien! Naast grootbeeldfilms worden er ook de mooiste art-house films en documentaires afgespeeld. Ook beschikt het Omniversum over een horecagelegenheid zodat u tijdens de film iets lekkers te eten en te drinken heeft.

Openbaar vervoer

Er zijn verschillende mogelijkheden om te reizen met het openbaar vervoer naar het Omniversum. Allereerst moet u op de sprintertrein stappen vanaf NS Station Sassenheim. Deze bevindt zich op 10 minuten loopafstand van ons hotel. Vanaf hier kunt u uw reis verder plannen met behulp van de website van de NS.

Parkeren

In 25 minuten kunt u met de auto naar het Omniversum rijden. Helaas beschikt het Omniversum niet over een eigen parkeergelegenheid. Tegenover de ingang van het grootbeeldfilmtheater bevindt zich een klein openbaar parkeerterrein. Indien dit terrein vol is kunt u uw auto parkeren bij het naastgelegen The Hague Marriot Hotel of in de World Forumgarage A. 

Fiets huren

U kunt ook een fietstocht van 1,5 uur maken naar het Omniversum om vervolgens heerlijk te ontspannen tijdens één van de films die op dat moment draait. U kunt zowel gewone fietsen als e-bikes huren bij de receptie van ons hotel. Voor meer informatie over het huren van een fiets kunt u onze website bezoeken.

Voor meer informatie over het Omniversum, bekijk de website.