Ontdek de Bollenstreek!

De Bollenstreek is de thuishaven van Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. In de lente (medio midden maart t/m begin mei) staan de bloembollenvelden in bloei en kunt u genieten van schitterende tulpen, krokussen, narcissen en hyacinten. Met als absoluut hoogtepunt het wereldwijd bekende bloemenpark Keukenhof in Lisse. In de zomermaanden kunt u heerlijk afkoelen op het strand van Noordwijk, Katwijk of het dichtbij gelegen uitgestrekte Kagerplassengebied. 

Hotel Sassenheim-Leiden is centraal gelegen midden in de Bollenstreek. Door de centrale ligging van het hotel, nabij de A44 en op slechts 15 minuten rijden van Keukenhof, het strand en de historische stad Leiden is het hotel een ideale plek op te verblijven.

Bij ons hotel kunt u een fiets of e-bike huren en een fietstocht maken langs de duinen en gezellige boulevard, door de stad Leiden of langs het uitgestrekte Kagerplassengebied. De leukste fietsroutes hebben wij al voor u uitgestippeld en zijn makkelijk te volgen door het fietsknooppuntennetwerk. 

Ontdek de Bollenstreek vanuit Hotel Sassenheim-Leiden. 
Boek een hotelkamer en geniet van luxe en comfort na een dag vol activiteiten. U bent bij ons van harte welkom! 

Graag delen wij de leukste activiteiten uit de Bollenstreek met u. Neem alvast een kijkje in onze activiteitenagenda voor meer informatie over de evenementen. Of bekijk onze pagina met Toeristische Informatie voor de leukste activiteiten voor jong en oud.