Cateringaanbod

Op zoek naar een originele locatie voor een lunch, brunch of diner ? Van der Valk hotel Sassenheim - Leiden heeft verschillende, sfeervolle, privézalen die u vanaf 50 personen exclusief kunt huren voor uw speciale gelegenheid.  

Bij het maken van de groepsmenu's maken wij gebruik van (lokale) seizoen producten. Uiteraard houden wij hierbij te allen tijde rekening met specifieke (dieet)wensen. 

Lunch

Op weekdagen en bij voldoende animo serveren wij graag ons uitgebreide lunchbuffet in het Live Cooking buffetrestaurant. Tijdens het lunchbuffet kunt u genieten van een gevarieerd aanbod van huisgebakken broodsoorten, voor-, hoofd- en nagerechten, heerlijke sappen, koffie en thee.  

Privé lunch? Naast ons lunchbuffet serveren wij ook uitgeserveerde lunches aan tafel. Graag verwijzen wij u door naar onze evenementenbrochure voor de mogelijkheden.  

Brunch

Elke 2 weken op zondag serveren wij van 12:30 uur tot 14:30 uur een overheerlijke zondagsbrunch in ons Live Cooking buffetrestaurant. Tijdens het brunchbuffet geniet u van diverse koude en warme gerechten, een uitgebreid saladebuffet, een ruim assortiment snacks en een feestelijk dessertbuffet. De prijs is inclusief koffie, thee, melk en vruchtensappen.  

Privé brunch? Wilt u liever met uw gezelschap exclusief in één van onze zalen brunchen? Een privé brunch wordt geserveerd vanaf 50 personen. Wij komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken. 

Diner

Of u nu kiest voor een buffet, een uitgeserveerd diner, uitgebreide barbecue of een informeel walking dinner: Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden is de ideale locatie voor een diner voor een groot gezelschap. Wij denken graag met u mee om samen tot de perfecte invulling te komen. 

Gedurende uw borrel, feestavond of diner kunt u gebruik maken van ons uitgebreide drankarrangement. Wij serveren uw gasten onbeperkt drankjes uit het binnenlands gedestilleerd assortiment. Drankarrangementen zijn te reserveren vanaf 10 personen. Graag verwijzen wij u door naar onze evenementenbrochure voor de mogelijkheden.  

Borrel

Uw borrel is uiteraard niet compleet zonder een heerlijke bite, gemaakt door onze Chefkok! Of u nu van een lekkere Hollandse bittergarnituur houdt, of uw gasten liever exclusieve tafelhapjes serveert: er is genoeg te kiezen. Samen met u kiezen wij de meeste geschikte locatie voor uw borrel. Graag verwijzen wij u door naar onze evenementenbrochure voor de mogelijkheden.  

Offerte aanvragen

Bekijk de verschillende mogelijkheden snel! Staat de voor u perfecte invulling er niet bij? Ons Banquet Sales team maakt graag een persoonlijke afspraak om uw wensen en de mogelijkheden van een groepsdiner te bespreken.