Huwelijksnacht in Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden

Een huwelijksnacht bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden is de perfecte afsluiter voor jullie bruiloft. Je waant je in een andere wereld als je een van onze zes luxe themasuites binnenstapt! Denk je eens in... Na een spetterende feestavond met al jullie vrienden en familie lopen jullie naar jullie suite, waar de bubbels al koud staan en de rozenblaadjes op het bed liggen. Jullie ceremoniemeesters hebben alle cadeau's en kaarten al op de suite gelegd. Wát een afsluiting van de mooiste dag uit jullie leven.

Bruidssuites bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden

Onze suites zijn zeer geschikt als bruidssuite. Van welke stijl of inrichting je ook houdt: bij ons vind je altijd een suite die voldoet aan jullie wensen voor de huwelijksnacht. Willen jullie de huwelijksnacht doorbrengen in een bruidssuite met bubbelbad? Dat kan! Liever relaxen in een suite met privésauna? Zoek niet verder!

Alle informatie over onze bruidssuites en overige hotelkamers vind je via onderstaande buttons.

North Suite

West Suite 

East Suite  

VIP Suite   

South Suite

Casino Suite

Liever een ander kamertype boeken? Ook onze Comfort kamers, Deluxe kamers en Superior kamers zijn zeer geschikt voor een romantische huwelijksnacht. Meer informatie over onze andere kamertypes vind je via onderstaande button.

Overige kamertypes

Gratis huwelijksnacht

Wist je dat wij een gratis huwelijksnacht aanbieden als je je bruiloft in ons hotel viert? De weddingplanners van onze Banquet Salesafdeling vertellen je met veel plezier meer over de voorwaarden. Ze plannen graag een vrijblijvende afspraak met jullie, waarin jullie wensen en de mogelijkheden worden besproken en jullie de verschillende ruimtes kunnen bekijken. U kunt onze Banquet Sales medewerkers bereiken via telefoonnummer (+31)252 46 22 55 of stuur een email via onderstaande button.

Meer informatie