Over Live Cooking

Wildbuffet

In de maand november wordt er een culinair Live Cooking Wild Buffet geserveerd voor de echte wildliefhebbers in restaurant Nest bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden. Geniet van uiteenlopende wildspecialiteiten als aanvulling op ons Live Cooking buffet!

Wildbuffet

Bent u een echte liefhebber van wild? Dan zit u bij Hotel Sassenheim-Leiden goed! 

In de maand november wordt voor de echte liefhebbers van wildgerechten op een aantal data een culinair Live Cooking Wild Buffet geserveerd. Tijdens het Live Cooking Buffet worden uw (wild) gerechten vers bereid en bepaalt u zelf wat u wilt eten. U heeft een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten en u vindt een diversiteit aan snacks en salades uit binnen- en buitenland. Ook is er een gevarieerd aanbod aan huisgebakken broodsoorten en streekgerechten. 

Bekijk het menu

Kidsentertainment

Wilt u graag samen met uw kinderen komen dineren? Dat is geen enkel probleem! Naast de wildgerechten, die een aanvulling zijn op het Live Cooking Buffet, bieden wij verschillende vlees- en visgerechten, pizza's en snacks aan. In de kinderhoek worden leuke activiteiten georganiseerd, zo kunnen de kids o.a. hun eigen pizza's bakken (onder begeleiding). Ook kunnen zij zich vermaken met blokken, kleurplaten, gamen op de Playstation of relaxen tijdens een film.

Data Live Cooking Wild Buffet 2020:

  • Vrijdag 6 november | Van 17:00 tot 21:30 uur
  • Vrijdag 20 november | Van 17:00 tot 21:30 uur

Prijs

  • Volwassenen: € 47,50 p.p.
  • Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 18,50 p.p.

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.

Reserveer een tafel

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u alvast een tafel te reserveren

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Voor het Live Cooking Wild Buffet op vrijdag 8, 15 en vrijdag 22 november kunt u een tafel reserveren tussen 17.00 en 19.30 uur. Het buffet duurt tot 21.30 uur. Na 19.30 uur nemen wij geen tafels meer aan.
  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.  
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen.
  • Graag attenderen wij u erop dat bij het Live Cooking Wild Buffet de betaling vooraf plaatsvindt. Hiermee willen wij wachtrijen na afloop van uw diner voorkomen en hopen wij u nog betere service te kunnen verlenen.

Bij vragen, staan wij u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 
0252-219019 of u kunt ons mailen via sassenheim@valk.com.

Wild Buffet Arrangement

Voor wie er echt een compleet uitstapje van wil maken is het mogelijk om dit Live Cooking Wild Buffet te combineren met een overnachting in ons hotel. Verblijf in onze luxe Comfort hotelkamer of Deluxe hotelkamer en geniet van het ruime aanbod faciliteiten van Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. Laat u verrassen door de prachtige omgeving, zeker óók in de herfstmaanden!

Lees meer over ons Wild Buffet Arrangement.