Wildbuffet

In de maand november wordt er een culinair Live Cooking Wild Buffet geserveerd voor de echte wildliefhebbers in restaurant Nest bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden. Geniet van uiteenlopende wildspecialiteiten als aanvulling op ons Live Cooking buffet!

Wildbuffet

Bent u een echte liefhebber van wild? Dan zit u bij Hotel Sassenheim-Leiden goed! 

In november wordt voor de echte liefhebbers van wildgerechten een culinair Live Cooking Wild Buffet geserveerd. Tijdens dit speciale Live Cooking Buffet worden uw (wild) gerechten vers bereid en bepaalt u zelf wat u wilt eten. U heeft een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten en u vindt een diversiteit aan snacks en salades uit binnen- en buitenland. Ook is er een gevarieerd aanbod aan huisgebakken broodsoorten en streekgerechten. 

Let op: de specials (FishFestival, Wildbuffet en Indian Buffet) zijn niet geschikt voor kinderen. Er is tijdens deze avonden dan ook geen kindermenu en/of kinderanimatie in de kinderhoek. Wij ontvangen onze jongste gasten heel graag tijdens de zaterdagavondbuffetten, zondagsbrunchen en/of de feestdagen in het Live Cooking buffetrestaurant!

Data Live Cooking Wild Buffet 2024:

  • Vrijdag 1 november 2024 | Van 17:30 tot ca. 20:30 uur
  • Vrijdag 8 november 2024 | Van 17:30 tot ca. 20:30 uur

Prijs

  • Volwassenen: € 69,50 p.p.

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.

 

Reserveer een tafel

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u alvast een tafel te reserveren.

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Voor het Live Cooking Wild Buffet kunt u een tafel reserveren tussen 17.30 en 18.00 uur. Het buffet duurt tot 20.30 uur. Na 18.00 uur nemen wij geen tafels meer aan.
  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.  
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen.
  • Graag attenderen wij u erop dat bij het Live Cooking Wild Buffet de betaling vooraf plaatsvindt. Hiermee willen wij wachtrijen na afloop van uw diner voorkomen en hopen wij u nog betere service te kunnen verlenen.

Reserveer een tafel   

Wild Buffet Arrangement

Voor wie er echt een compleet uitstapje van wil maken is het mogelijk om dit Live Cooking Wild Buffet te combineren met een overnachting in ons hotel. Verblijf in een van onze luxe hotelkamers en geniet van het ruime aanbod faciliteiten van Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. Laat u verrassen door de prachtige omgeving, zeker óók in de herfstmaanden!

Boek het arrangement