Wildbuffet
In de maand november wordt er een culinair Live Cooking Wild Buffet geserveerd voor de echte wildliefhebbers in restaurant Nest bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden. Geniet van uiteenlopende wildspecialiteiten als aanvulling op ons Live Cooking buffet!
Wildbuffet
Bent u een echte liefhebber van wild? Dan zit u bij Hotel Sassenheim-Leiden goed!
In november wordt voor de echte liefhebbers van wildgerechten een culinair Live Cooking Wild Buffet geserveerd. Tijdens dit speciale Live Cooking Buffet worden uw (wild) gerechten vers bereid en bepaalt u zelf wat u wilt eten. U heeft een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten en u vindt een diversiteit aan snacks en salades uit binnen- en buitenland. Ook is er een gevarieerd aanbod aan huisgebakken broodsoorten en streekgerechten.
Wanneer en waar is het Wildbuffet?
- Vrijdag 31 oktober 2025 om 17:30 uur
- Zaterdag 1 november 2025 om 17:30 uur
- Vrijdag 14 november 2025 om 17:30 uur
Locatie: Live Cooking Buffetrestaurant, Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden
Wat kunt u verwachten van het Wildbuffet?
🥂 Amuses & voorgerechten: Laat uw avond beginnen met verfijnde amuses zoals eendenlevermousse en rode bieten wafel, gevolgd door een selectie wildpaté, hertencarpaccio, gerookte eenden- en kalkoenfilet, en klassieke fazantpaté. Frisse salades met ingrediënten zoals cranberry, blauwe kaas, bieten en walnoten maken uw start compleet.
🔥Live Cooking & warme gerechten: Kies uit een scala aan wildspecialiteiten: hertenbiefstuk, wild zwijn medaillons, eendenfilet en fazantenfilet met bijpassende sauzen zoals cognacroomsaus of rode wijnsaus. Geniet van stoofgerechten zoals hert in jagerthee saus, stoofschotel van hert en zwijn, en klassieke wildgerechten als konfijte eendenbout en parelhoen op zuurkool. Bijgerechten variëren van stamppot boerenkool, gebakken aardappels, spruitjes met spek, rode kool met appel tot zoete aardappel uit de oven.
🍰 Desserts: Sluit af met een heerlijk zoet buffet: van chocoladefontein met marshmallows en fruit, huisgemaakte panna cotta, tiramisu en chocolademousse, tot warme lekkernijen zoals flensjes met kersen, poffertjes en apfelstrudel. Voor ieder wat wils!
Wat zijn de kosten?
- Volwassenen: € 74,50 p.p.
- Jongeren (13 t/m 17 jaar): € 65,00 p.p.
Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.
Let op: het Wildbuffet is niet geschikt voor kinderen t/m 12 jaar. Er is tijdens deze avond dan ook geen kindermenu en/of kinderanimatie in de kinderhoek. Wij ontvangen onze jongste gasten heel graag tijdens de zaterdagavondbuffetten, zondagsbrunchen en/of de feestdagen in het Live Cooking buffetrestaurant!
Reserveer een tafel
Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u alvast een tafel te reserveren.
Wij attenderen u graag op het volgende:
- Voor het Live Cooking Wild Buffet kunt u een tafel reserveren tussen 17.30 en 18.00 uur. Het buffet duurt tot 20.30 uur. Na 18.00 uur nemen wij geen tafels meer aan.
- Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.
- Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen.
- Graag attenderen wij u erop dat bij het Live Cooking Wild Buffet de betaling vooraf plaatsvindt. Hiermee willen wij wachtrijen na afloop van uw diner voorkomen en hopen wij u nog betere service te kunnen verlenen.
- Kosteloos annuleren kan tot 3 dagen voorafgaand.
Wild Buffet Arrangement
Voor wie er echt een compleet uitstapje van wil maken is het mogelijk om dit Live Cooking Wild Buffet te combineren met een overnachting in ons hotel. Verblijf in een van onze luxe hotelkamers en geniet van het ruime aanbod faciliteiten van Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. Laat u verrassen door de prachtige omgeving, zeker óók in de herfstmaanden!