Hotel met fitness en sauna

Wilt u even helemaal tot rust komen? In ons hotel met fitness en sauna faciliteiten kunt u genieten van totale ontspanning. De sport- en sauna faciliteiten ligt op de tweede etage van onze vleugel met Comfort kamers en is voor hotelgasten gratis toegankelijk.

Fitness

Als u een hotel met fitness apparatuur zoekt om uw conditie op peil te houden tijdens uw verblijf, dan bent u bij Hotel Sassenheim - Leiden op het juiste adres! In onze fitnessruimte vindt u diverse professionele cardio- en krachtapparaten, fietsen en lopende band. De sportruimte in ons hotel dagelijks geopend van 07.00 tot 22.00 uur.

Neem alvast een kijkje in de fitnessruimte door middel van een Virtual Tour.

Sauna

In ons hotel met fitness vindt u ook een heerlijke sauna met loungebanken en koude- en warme douches, voor de ultieme lichamelijke en geestelijke ontspanning. U wandelt vanaf uw hotelkamer gemakkelijk naar de fitness- en saunaruimte toe en indien gewenst kunt u badjassen huren bij de receptie. De sauna kan opwarmen tot een temperatuur van 75 graden. 

Neem alvast een kijkje in onze sauna door middel van een Virtual Tour.

Badkleding en handdoeken

Het dragen van badkleding of een bedekkende handdoek in de sauna is verplicht. Er liggen handdoeken die u kosteloos kunt gebruiken. Indien u graag een badjas wil huren bij gebruik van de sauna, kunt u deze huren bij de receptie. Het is niet nodig om te reserveren voor de fitness of saunafaciliteiten. 

Kleedkamers 

De fitness- en saunafaciliteiten zijn voorzien van kleedkamers waar u zich kunt omkleden. Ook is er een ruimte aanwezig waar u zich, na gebruik van de fitness en/of sauna, kunt opfrissen, voordat u terug naar de hotelkamer gaat.