Moederdagbrunch

Onze feestelijke Moederdagbrunch is al jaren een begrip in de regio. Heerlijk genieten met de hele familie van allerlei lekkere gerechten die live worden bereid door onze enthousiaste Live Cooking chefs, de leukste kinderactiviteiten onder begeleiding en natuurlijk een speciale verrassing voor mama!

Moederdagbrunch bij Van der Valk

Deze activiteit is momenteel niet beschikbaar. Wij zullen via deze webpagina t.z.t. communiceren over onze activiteiten met Pasen in 2023. 

Op Moederdag zetten we weer massaal onze moeders in het zonnetje! Zoals elk jaar organiseert Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden op deze speciale dag de Moederdagbrunch! U wordt verwelkomd met een feestelijk drankje, waarna u met uw gezelschap naar uw tafel begeleid wordt.

Onze moederdagbrunch bestaat onder andere uit zoete lekkernijen, vers gebakken broodjes, warme en koude vlees- en visgerechten, salades en fruit. Koffie, thee, melk en vruchtensappen zijn inbegrepen.

Natuurlijk worden er leuke activiteiten voor de kids georganiseerd in onze Kinderhoek en zorgen we ook nog voor een leuke verrassing voor mama tijdens de Moederdagbrunch!

Wanneer is de Moederdagbrunch?

  • Zondag 8 mei 2022 | Aanvang 12:30 uur

Prijzen

  • Volwassenen: € 44,50 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 12 jaar): € 27,50 p.p.

Prijzen zijn inclusief koffie, thee, melk en verse jus d'orange.

Reserveren

De moederdagsbrunch vindt plaats in het Live Cooking Buffet restaurant van ons hotel. 

Reserveer een tafel

Liever dineren? Kies dan voor ons uitgebreide Moederdagbuffet!