Pinksteren

Pinksterbrunch

Geniet met Pinksteren samen met uw familie van een heerlijke Pinksterbrunch in ons gezellige Live Cooking buffet restaurant! De Pinksterdagen vieren bij Van der Valk is altijd een feest voor jong en oud. Wij zorgen natuurlijk ook weer voor de leukste kinderactiviteiten onder begeleiding.

Deze activiteit is momenteel niet beschikbaar. Wij zullen via deze webpagina t.z.t. communiceren over onze Pinksteractiviteiten in 2022. 

Pinksterbrunch bij Van der Valk

Geniet met Pinksteren samen met uw familie van een heerlijke Pinksterbrunch! Onze uitgebreide brunch bestaat onder andere uit zoete lekkernijen, vers gebakken broodjes, vlees- en visgerechten, salades en fruit. Koffie, thee, melk en vruchtensappen is inbegrepen.

Uiteraard is er ook aan de jongste gasten gedacht en zijn er in onze kinderhoek leuke activiteiten.

Wanneer is de Pinksterbrunch?

Informatie over de data en aanvangstijden volgt zo spoedig mogelijk. 

*Aanvangstijden zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. Bij te weinig animo zijn wij genoodzaakt de brunch te annuleren. Uw reservering kan in deze situatie kosteloos geannuleerd of verplaatst worden.

Prijzen Pinksterbrunch

Informatie over de tarieven volgt zo snel mogelijk.

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, binnenlands gedestilleerd, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.

Reserveren

De Pinksterbrunch vindt plaats in het Live Cooking buffet restaurant van Hotel Sassenheim-Leiden.

Reserveer een tafel

Andere Pinksteractiviteiten

Wilt u liever genieten van een diner met Pinksteren? Dan is ons Pinksterbuffet ideaal voor u!

Fijne Pinksterdagen!