Vaderdag bij Hotel Sassenheim

Deze activiteit is momenteel niet beschikbaar. Wij zullen via deze webpagina t.z.t. communiceren over onze activiteiten met Vaderdag in 2023. 

Verras uw vader dit jaar op de leukste manier en vier Vaderdag bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden met een feestelijke brunch! Vaderdag is bij uitstek het moment om uw vader te laten weten hoe belangrijk hij voor u is. Komt u Vaderdag ook gezellig bij ons vieren?

Vaderdag activiteiten

Vaderdag bij Van der Valk

Het is bijna Vaderdag! Het perfecte moment om uw (groot)vader te laten zien hoe belangrijk hij voor u is. Hoe gaat u uw (groot)vader dit jaar verrassen? Maak Vaderdag dit jaar extra bijzonder en kom genieten van een van onze feestelijke Vaderdag activiteiten. Bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden wordt Vaderdag absoluut een dag om nooit meer te vergeten!

In ons gezellige Live Cooking buffet restaurant serveren wij met Vaderdag zowel een feestelijke brunch als een uitgebreid buffet; aan u de keuze! 

Heeft u speciale wensen voor Vaderdag? Laat het ons dan gerust weten, we maken er graag een onvergetelijke dag van voor uw (groot)vader, dat heeft hij ongetwijfeld verdiend!