Bruidssuite Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden

WoW, jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Na het aanzoek zijn jullie vast al snel begonnen met alle huwelijksvoorbereidingen. De locatie, de trouwringen, een leuke ambtenaar en goede trouwfotograaf.. Het is niet niks, de mooiste dag van je leven voorbereiden. Daarbij mogen jullie een mooie suite voor de huwelijksnacht natuurlijk niet vergeten. 

Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden beschikt over zes romantische bruidssuites in verschillende thema’s. Of je nu op zoek bent naar een suite met bubbelbad of nog iets verder gaat en een heuse danspaal in de kamer wil: bij ons ben je aan het juiste adres. De bruidssuites van Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden zorgen voor een onvergetelijke afsluiting van de mooiste dag van jullie leven!

Bekijk kamers en suites

Extra luxe voor de huwelijksnacht

Uiteraard bieden wij meerdere mogelijkheden om jullie romantische bruidssuite nóg completer te maken. Stel je eens voor: na een fantastische feestavond komen jullie de bruidssuite binnen, waar een gekoelde fles champagne voor jullie klaar staat. Het grote Kingsize bed is versierd met romantische rozenblaadjes en het bubbelbad is al gevuld. Jullie slapen heerlijk uit en worden gewekt door de roomservice, zodat jullie lekker samen uitgebreid kunnen ontbijten in de bruidssuite, nagenietend van de vele mooie herinneringen aan de dag en avond ervoor. Maak het verblijf in jullie bruidssuite helemaal compleet naar eigen wens! 

Upgrade mogelijkheden

Bruiloftsmogelijkheden

Organiseren jullie ook de ceremonie, het diner en/of een bruisende feestavond bij ons in het hotel? Dan krijgen jullie de bruidssuite van ons cadeau!* Met maar liefst 16 multifunctionele zalen op de eerste verdieping van ons hotel en uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot de inrichting, aankleding en decoratie, kunnen wij ondersteunen bij de volledige organisatie van jullie droomhuwelijk. Neem snel contact op met onze weddingplanners of kijk op onze trouwpagina!

Tel: +31(0)252-462255 | Mail: banqueting@sassenheim.valk.com

Trouwen in ons hotel

*Vraag naar de voorwaarden