Bloemen en velden

De geuren en kleuren van de streek

Voorjaarsbloemen

Keukenhof

De Keukenhof in Lisse trekt jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers van over de hele wereld. Ons hotel ligt vlakbij de Keukenhof, op slechts 10 minuten rijden, en tickets zijn ook verkrijgbaar bij de receptie. 

Voorjaarsbloemen

De Tulperij

Bij De Tulperij, een bloembollenbedrijf op slechts 10 minuten afstand van ons hotel, geniet u van een prachtig uitzicht op de bloemenvelden, een gezellige bloemkas met shop en dagelijks heerlijk geurende stroopwafels die er vers voor u worden gebakken!

Voorjaarsbloemen

The Tulip Barn

Stap binnen in The Tulip Barn en laat u betoveren door meer dan 175 variëteiten aan tulpen. Wandel tussen de bloeiende bloemen en dompel uzelf onder in de levendige kleuren en heerlijke geuren van het voorjaar. 

In Noordwijkerhout bevindt zich The Tulip Experience Amsterdam; een wereld vol kleur en bloemenpracht. Met tulpen rechtstreeks vanuit hun eigen kwekerij, garanderen ze een bloeiend spektakel, zelfs als de natuur ons verrast.

Voorjaarsbloemen

Tulip Store

TulipStore.eu is gespecialiseerd in tulpenbollen en zelfgemaakte mixen. Ze hebben ook prachtige narcissen, hyacinten, vaste planten en overige bloembollen. Neem eens een kijkje in hun showtuin en doe inspiratie op! 

Bollen en bloemen

Bloemenvelden

Wanneer staan de bollenvelden in de regio in bloei? Waar kunt u de velden allemaal bewonderen en welke bloemen groeien op welk moment van het jaar nu eigenlijk? Hier vindt u alles wat u moet weten!

Voorjaarsevenementen

Bloemencorso

In april vindt een van de belangrijkste weken van het jaar plaats in deze regio; de week van het Bloemencorso! In deze bijzondere parade, die op een steenworp afstand van het hotel voorbij komt, rijdt ook een praalwagen van Van der Valk mee!