Dahlia showtuin

10 aug 2024 - 04 okt 2024

Bezoek de prachtige Dahlia showtuin bij de Tulperij. In samenwerking met CNB kunt u genieten van meer dan 650 soorten dahlia's. De dahlia is een prachtige, kleurrijke en fotogenieke bloem. Ook biedt De Tulperij de mogenlijkheid om 'De Dahlia excursie' te boeken via de website.

Dahlia plukbed

Na een bezoek aan de dahliashowtuin kunt u er ook nog voor kiezen om uw eigen dahlia boeket te plukken in de Dahlia Pluktuin. In de kas zijn knipscharen en emmers verkrijgbaar. Na een korte uitleg van de Dahlia's die geknipt mogen worden, kunt u zelf uw boeket gaan maken.

Koffie en appeltaart

In de kas of op het terras schenkt de Tulperij koffie/thee/fris en alcoholische drankjes. En natuurlijk de vers gebakken appeltaart waar De Tulperij inmiddels om bekend staat. 

Workshops

Er worden bij de Tulperij ook diverse workshops georganiseerd. Bekijk het actuele aanbod op de website. Ook is het mogelijk om bollen te kopen (tulpen, narcissen, krokussen, hyacinten en alliums) en om dahlia knollen te bestellen.

Activiteiten

In het najaar worden verschillende leuke activiteiten georganiseerd bij de Tulperij, bijvoorbeeld de Herfstfair en kunstexpositie. In het voorjaar is de Tulperij ook geopend voor een Tulpenexcursie door de bloembollenvelden! 

Meer informatie is te vinden op de website van de Tulperij