Toeristische info

Agenda

Onze agenda staat vol met verrassende activiteiten in en om ons hotel. Lees meer

Volgende

Locatie

Amsterdam

Al binnen een halfuur staat u vanaf ons hotel in hartje Amsterdam! Dankzij NS Station Sassenheim - wat op ongeveer 950 meter van ons hotel gelegen ligt - bent u zo in Amsterdam. Met de auto bent u ook binnen een halfuurtje in de hoofdstad. Ga er een dagje op uit, wandel of fiets langs de grachten en bezoek de vele musea die onze hoofdstad te bieden heeft.

Amsterdam is een prachtige historische stad met tal van monumenten en culturele mogelijkheden, waaronder: de Albert Cuypmarkt, dierentuin Artis, het Vondelpark, Museumplein, NEMO, het Anne Frank Museum, het Rijksmuseum, Madame tussaud, het Rembrandtpark en vele andere bijzondere plekken. 

U hoeft zich in Amsterdam niet te vervelen; de vele musea en bezienswaardigheden zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Daarnaast heeft Amsterdam een grote diversiteit aan winkels en ook de uitgaansmogelijkheden zijn enorm divers.

Lees meer over Amsterdam en haar bezienswaardigheden op de website van I Amsterdam

Een weekend naar Amsterdam
Geniet van verschillende arrangementen die Hotel Sassenheim-Leiden speciaal voor u heeft samengesteld! Zo bieden wij verschillende aantrekkelijke arrangementen aan waarmee u er heerlijk tussenuit kunt om te genieten van de prachtige omgeving van ons hotel.