Agenda

Onze agenda staat vol met verrassende activiteiten in en om ons hotel. Lees meer

Volgende

Locatie

Sea Life Scheveningen

Wil je de onderwaterwereld beter leren kennen? Breng dan een bezoek aan SEA LIFE Scheveningen. Ontmoet fantastische dieren zoals haaien, roggen, zeesterren, piranha's en nog veel meer! Via de onderwatertunnel zie je de zeeschildpadden vlak boven je hoofd zwemmen. Leuk voor jong en oud!

Openbaar vervoer

SEA LIFE Scheveningen kunt u in een uurtje bereiken vanaf ons hotel met het openbaar vervoer. Begin uw reis op NS Station Sassenheim. Dit station ligt op circa 10 minuten loopafstand van ons hotel. Vanaf hier kunt u uw reis voortzetten per trein richting SEA LIFE. Voor de exacte overstaplocaties en vertrektijden raden wij u aan de website van NS te raadplegen.

Parkeren

Ons hotel is naast de A44 gelegen, wat ideaal is als u bezienswaardigheden met de auto wilt gaan bezoeken. Zo is SEA LIFE al in circa 25 minuten te bereiken vanaf ons hotel. Als u Den Haag binnenrijdt, moet u de borden Scheveningen Bad volgen, u rijdt dan richting het Kurhaus. Let op! Rij niet door naar de Strandweg, deze is namelijk eenrichtingsverkeer en brengt u naar de haven waar u niet meer kunt omkeren om terug te rijden.

SEA LIFE heeft helaas geen eigen parkeergelegenheid, maar zij bieden u wel een speciaal tarief aan als u gebruik maakt van parkeergarage Strand. Na uw bezoek kunt u bij de balie een kaartje kopen met 50% korting op uw parkeertijd. Vanaf parkeergarage Strand is het ongeveer 15 minuten lopen naar SEA LIFE Scheveningen. 

Fiets huren

Huur een gewone fiets of een e-bike bij de receptie van ons hotel en fiets in 1,5 uur naar SEA LIFE! Na uw bezoek aan het grote zee aquarium kunt u gemakkelijke Scheveningen ontdekken op de fiets.

Ontdek de omgeving

SEA LIFE is gevestigd aan de boulevard van Scheveningen, waardoor u na uw bezoek nog kunt nagenieten op het strand en op de boulevard. Ook kunt u vanaf SEA LIFE in circa 6 minuten wandelen naar de Pier van Scheveningen. Natuurlijk is het ook leuk om een rondje te lopen door Scheveningen zelf, waar vele restaurants en leuke winkels zijn gevestigd.

Klik hier voor meer informatie en het bestellen van de tickets.