Inspirerende vergaderlocatie met 16 multifunctionele zalen

Meeting resort Sassenheim - Leiden

16 multifunctionele vergaderzalen

Vergaderen

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie voor een dag of dagdeel? Met 16 multifunctionele vergaderzalen is ons congrescentrum de ideale locatie voor uw bijeenkomst. 

Meerdaagse meetings & XL events

Congressen

Onze regiozalen op de eerste etage zijn koppelbaar en bieden daarmee uitstekende mogelijkheden voor meerdaagse congressen, beurzen en/of XL events. 

Wilt u een succesvolle vergadering of congres uitbreiden met een gezellige aanvulling of afsluiting met uw collega's? Dankzij onze 3 restaurants, unieke dakterras en riante koffieplein kunnen wij zeer uiteenlopende locaties en gevarieerde menu's aanbieden.

Parkeerterrein met E-chargers

Gratis parkeren

Onze locatie voorziet in meer dan 400 gratis parkeerplaatsen en een E-charge laadstraat waar elektrische voertuigen kunnen worden opgeladen. 

Ligging en bereikbaarheid

Centrale ligging vlakbij Schiphol

Het congrescentrum van Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden is dankzij de centrale ligging - vlakbij Den Haag, Leiden, Schiphol en aan de A44 - ideaal voor congressen met zowel nationale als internationale deelnemers.

Zoekt u een inspirerende locatie in de regio Amsterdam, Den Haag, Leiden, Schiphol? Hotel Sassenheim-Leiden ligt zeer centraal in het midden van de Randstad aan de A44 tussen Amsterdam, Leiden en Den Haag, op slechts 10 minuten afstand van Schiphol.

Heeft u privé iets te vieren en zoekt u een leuke locatie om samen te komen met vrienden en familie? Tot 30 personen kunt u ieder weekend genieten van het Live Cooking buffet op zaterdagavond of de Zondagsbrunch! Zie voor meer informatie de pagina Over Live Cooking, waar wij u graag meer vertellen over de mogelijkheden. 

Afscheid

Condoleance

Bij een overlijden komt er veel op u af, dan is het prettig als de organisatie van de condoleance u uit handen wordt genomen. Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden helpt u hier graag bij. Bij onze sfeervolle locatie kunt u terecht voor diverse condoleance arrangementen. Onze Banquet Sales medewerkers zorgen ervoor dat deze gelegenheid tot in detail wordt geregeld.

Ontdek onze trouwlocatie

Trouwen en overnachten

Ontdek onze trouwlocatie

Trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden helpen we jullie graag met de organisatie van een onvergetelijke dag. Van ceremonie, diner en/of feestavond met hotelkamers voor alle bruiloftsgasten; wij denken graag met jullie mee!

Banquet Sales team

Meet the team

Banquet Sales team

Graag stellen wij u voor aan ons Banquet-Sales team. Met veel plezier staan wij voor u klaar om uw congres of evenement naar wens in te vullen en compleet te verzorgen. Wij nemen al uw werk uit handen, want u heeft het al druk genoeg!