Ligging en bereikbaarheid van ons hotel

Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden is centraal gelegen in de prachtige Nederlandse Bloembollenstreek, vlakbij Leiden (10 min.), Den Haag (25 min.) en Amsterdam (30 min.). Het hotel ligt direct aan de A44, een belangrijke verbindingsweg tussen Amsterdam en Den Haag. 

U kunt gratis parkeren en gebruik maken van E-chargers, indien u een elektrische auto heeft.

Route en bereikbaarheid

Met de auto

  • Vanuit Amsterdam (A4), via de A44 richting Leiden - Den Haag, afslag (4) Warmond
  • Vanuit Rotterdam (A4), via de A44 richting Leiden - Den Haag, afslag (4) Warmond
  • Vanuit Den Haag (A44), via de A44 richting Amsterdam - Rotterdam, afslag (4) Warmond

Aan het einde van de afrit, aan de linkerzijde van de weg, ligt Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden.

Klik hier voor de routebeschrijving met Google Maps.

Met de trein

Er stopt ieder kwartier een trein op station Sassenheim, zowel vanaf Amsterdam/Schiphol Airport als Leiden/Den-Haag Centraal. Na 21.00 stopt er ieder halfuur een trein op station Sassenheim. Vanaf station Sassenheim is het maximaal 10 minuten lopen naar ons hotel.

De reistijd vanaf Leiden Centraal naar Sassenheim station is ca. 6 minuten

Met de bus

  • Vanaf Leiden CS > Bus 50 richting Haarlem Station. Uitstappen bij halte Viaduct, Warmond (nog ca. 5 minuten lopen)
  • Vanaf Noordwijk > Qliner Bus 385 richting Sassenheim Station. Uitstappen bij halte Uiver (nog ca. 9 minuten lopen)
  • Vanaf Hoofddorp via Nieuw-Vennep > Bus 164 (Connexxion) richting Sassenheim Station. Uitstappen bij halte Sassenheim Station (nog ca. 10 minuten lopen) 

Vergaderlocatie nabij Schiphol Airport

Een ander zeer aantrekkelijk voordeel van onze vergaderlocatie is dat wij ons op slechts ca. 20 minuten rijden afstand bevinden van Schiphol Airport. Dit maakt ons hotel de ideale locatie voor uw zakelijke verblijf met internationale gasten, sprekers en/of deelnemers. 

Ook met het openbaar vervoer is de verbinding tussen Schiphol Airport en Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden gunstig; er vertrekt 4x per uur een trein naar de luchthaven, die na ca. 16 minuten al arriveert en direct onder Schiphol Plaza stopt. Een alternatief is bovendien nog de Arriva busverbinding (Qliner 361), die twee keer per uur richting Schiphol rijdt, of een van de (luxe) Schiphol taxi'smet extra voordelig Schiphol-tarief. 

Strand en Kagerplassen

Ook de Kagerplassen en de stranden van Noordwijk en Katwijk liggen op een steenworp afstand, ideaal als u uw zakelijke bijeenkomst wenst te combineren met activiteiten.