Waarom ons hotel?

Zoekt u een inspirerende locatie in de regio Amsterdam, Den Haag, Leiden, Schiphol? Hotel Sassenheim-Leiden ligt zeer centraal in het midden van de Randstad aan de A44 tussen Amsterdam, Leiden en Den Haag, op slechts 10 minuten afstand van Schiphol.

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden is eind 2015 volledig verbouwd en beschikt over 16 multifunctionele congreszalen. Onze moderne vergaderruimtes zijn warm en sfeervol ingericht en voorzien van de nieuwste technologieën. Ieder event, congres of symposium is uniek. Ons Banquet Sales team weet dit als geen ander en luistert goed naar uw wensen en ideeën om vervolgens alle mogelijkheden met u te bespreken. Ons doel is om er samen met u een onvergetelijke, unieke happening van te maken.

 

YOIN excellent meeting places is hét betrouwbare kwaliteitsmerk voor congres- en evenementenlocaties. Samen met onafhankelijke en professionele auditeurs adviseert, ondersteunt en beoordeelt YOIN evenementenlocaties op kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid, innovatie en service. Daarnaast zorgt YOIN als netwerk voor hoogwaardige uitwisseling en ontwikkeling van kennis op het gebied van organisatie, sales en marketing waardoor aangesloten professionals continu door ons ondersteund worden bij de bedrijfsmatige en individuele ontwikkeling en professionalisering van hun locatie.

YOIN excellent meeting places werkt samen met preffered partners uit de branche die ons versterken in het netwerk, bereik en kennisontwikkeling en waarvoor wij wederzijds van toegevoegde waarde zijn.

Awardwinnend congrescentrum

De afgelopen jaren hebben wij de volgende awards in ontvangst mogen nemen.

2021

  • STERlocatie MeetingReview (reviewscore: 9,3)

2020

  • 2e prijs Nationale Meeting Award 2020 in de categorie XL
  • Provincie Award (Zuid-Holland) in de categorie XL 
  • STERlocatie MeetingReview (reviewscore 9,1)

2019

  • 2e prijs Nationale Meeting Award 2019 in de categorie XL
  • Top drie klantvriendelijkste bedrijven van Nederland
  • STERlocatie MeetingReview
  • Beste Leerbedrijf Horeca

2018

  • Winnaar Nationale Meeting Award 2018 in de categorie XL

Nationale Meeting Awards zijn dè onafhankelijke awards voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland, die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.