Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Business & Events

Brunchen

Wilt u in een sfeervolle setting samen met uw gasten genieten van ons brunchbuffet? Proef de specialiteiten van onze chef-kok Bart Minkman en zijn keukenbrigade. Onderstaande brunch wordt geserveerd in een privézaal naar keuze. Ons Banquet-Sales team bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Brunchbuffet € 29,50 p.p.

Tomatensoep met roomkaas en basilicum

~~~ 

Assortiment brood / boter / tapenade / smeersels

Diverse kaassoorten

 Rosbief / ham / rauwe ham

 Gerookte zalm / kappertjes / limoen

Hollandse garnalen /  Noorse garnalen / whisky / groene kruiden

~~~

Fingerfood:

 Mini ‘Caprese’ / gemarineerde gamba’s / mini wraps

~~~

Pastasalade / zongedroogde tomaten / olijven

 Couscous salade / munt / limoen / courgette

Griekse salade / feta / komkommer / rode ui

~~~

Ei bereidingen / Champignons / spek / Chipolataworstjes

Gemengde seizoensgroenten

 Penne pasta / paddenstoelen / pestosaus

Kipstoofpotje / Champignons / zilveruien

Zalmfilet / beur-blanc / bospeen

 ~~~

Slasoorten / dressing / toppings

~~~

Vers te maken sappen uit de juicer / smoothies

~~~


Diverse kleine desserts:

Taartjes / patisserie / chocolademousse / panacotta / vers fruit / yoghurt/ kwark

* Vanaf 30 personen