Business & Events

Groepsdiner

Of u nu kiest voor een buffet, een uitgeserveerd diner of een informeel walking dinner: Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden is de ideale locatie voor uw groepsdiner. Uw bijeenkomst afsluiten met een uitgebreide barbecue op ons zonnige dakterras? Wij denken graag met u mee om samen tot de perfecte invulling te komen.

Bij het maken van de menu's maken wij gebruik van (lokale) seizoensproducten. Uiteraard houden wij hierbij te allen tijde rekening met specifieke (dieet)wensen.

Bekijk de verschillende mogelijkheden snel! Staat de voor u perfecte invulling er niet bij? Ons Banquet Sales team maakt graag een persoonlijke afspraak om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Uitgeserveerd diner

Geniet samen met uw gasten van een heerlijk diner, bereid door ons ambitieuze
keukenteam. Alle menu’s zijn uit te breiden met een huisgemaakte soep. Zijn deze menu’s niet helemaal uw smaak? Wij gaan graag met u in gesprek om het voor u perfecte menu samen te stellen!

Menu 1 • € 36.50 p.p.

Vitello Tonato | Tonijnmayonaise | Kappertjes | Frisse salade
•••
Soep van zoete aardappel | Kokos | Bosui (optioneel, toeslag € 6.00)
•••
Doradefilet | Mousseline | Ratatouille | Kreeftenjus
•••
Tiramisu | Mascarpone-ijs | Atsina | Braam

Menu 2 • € 36.50 p.p.

In biet gemarineerde gerookte zalm | Zoetzure komkommer | Wasabimayonaise | Norichips
•••
Vadouvan-kokossoep | Bosui | Rode peper (optioneel, toeslag € 6.00)
•••
Zacht gegaarde maiskip | Polenta | Groene groenten | Olijf
•••
Chocoladebavarois | Hazelnootijs | Atsina | Bastogne

Menu 3 • € 36.50

Burrata | Balsamico | Granaatappel | Mango | Avocado | Macadamianoot
•••
Vissoep | Garnalen | Bieslook (optioneel, toeslag € 6.00)
•••
USA sukade | Aardappel gratin | Peulvruchten | Rodewijnsaus
•••
Vanille cheesecake | Chocolade-ijs | Hangop | Framboos

OZZO Oriëntaals menu • € 42.50 p.p.

Liefhebbers van de oriëntaalse keuken mogen dit menu niet missen! Geïnspireerd op de
menukaart van OZZO Oriental Restobar is dit menu het paradepaardje van onze sushichef.
Het shared dining concept komt rechtstreeks uit Azië en biedt u de gelegenheid om al uw
gasten te spreken.

• Edamame & Kroepoek

• 2 x Crispy Spicy Tuna Roll | Pittige tonijn, komkommer
• 2 x California Roll | Zalm, avocado
• 2 x Beef Roll | Ossenhaas, asperge
• 1 x Nigiri Sake | Zalm
• 1 x Nigiri Maguro | Blue fin tonijn
• 2 x Sashimi Sake | Zalm
• 2 x Sashimi Maguro | Blue fin tonijn
• 2 x Sashimi Susuki | Zeebaars

• 2 x Yakitori met vadouvanmayonaise en yakitorisaus

• IJs van zwarte sesam, chocolade sponscake met 5 spices
~~Of ~~
• Gefrituurde banaan met vanille-ijs

Buffetten

Geen keuze hoeven maken uit alle heerlijke gerechten die onze chefkok bereidt? Voor gezelschappen vanaf 30 personen bieden wij de mogelijkheid een uitgebreid dinerbuffet te serveren in een van onze privézalen of het Live Cooking Buffetrestaurant.

Buffet Classic € 35,00 p.p.

Koude gerechten
• Assortiment brood | Boter | Kruidenboter | Tomatentapenade | Aioli
• Binnenlandse kazen | Buitenlandse kazen | Appelstroop | Desembrood
• Diverse Belgische charcuterie
• Gerookte zalm | Garnalencocktails | Gerookte makreel | Haring
• Carpaccio | Vitello tonato

Salades
• Tomatensalade
• Bietensalade
• Mesclun
• Diverse toppings en dressings

Warme gerechten
• Soep van de dag
• Zalm | Seizoensgroenten | Hollandaisesaus
• Varkenshaas | Roomsaus
• Ratatouille
• Krieltjes | Boterjus | Peterselie

Feestelijk dessertbuffet

Buffet Deluxe € 42,50 p.p.

Koude gerechten
• Assortiment brood | Boter | Kruidenboter | Tomatentapenade | Aioli
• Binnenlandse kazen | Buitenlandse kazen | Appelstroop | Desembrood
• Diverse Belgische charcuterie
• Gerookte zalm | Garnalencocktails | Gerookte makreel | Haring | Gerookte paling
• Carpaccio | Vitello tonato | Serranoham | Gerookte entrecote

Salades
• Tomatensalade
• Bietensalade
• Mesclun
• Diverse toppings en dressings

Warme gerechten
• Bospaddestoelensoep
• Kabeljauw/zalmbouillabaise | Seizoensgroenten | Kreeftensaus
• Ossenhaas | Stroganoffsaus
• Zacht gegaarde parelhoender | Bospaddestoelen | Roomsaus
• Vegetarische lasagne
• Ratatouille
• Aardappelmousseline

Feestelijk dessertbuffet

Live Cooking Buffet v.a. € 37,50 p.p.

Live Cooking Buffet - vrijdag | zaterdag | zondag

Tijdens het Live Cooking buffet in restaurant Nest worden uw gerechten vers bereid en
bepaalt u zelf wat u wilt eten! Naast een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten, vindt u er een diversiteit aan “snacks & salads” uit binnen- en buitenland.

 

  • Vrijdag: € 37,50 p.p.
  • Zaterdag: € 39,50 p.p.
  • Zondag € 37,50 p.p.

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon. 

Live Cooking Buffet - maandag | dinsdag | woensdag | donderdag

Voor grotere gezelschappen (>30 personen) bieden wij de mogelijkheid om op alternatieve dagen een Live Cooking buffet te serveren.

  • 30 - 60 personen: € 45,00 p.p.
  • 60 - 125 personen: € 42,50 p.p.
  • >125 personen: € 40,00 p.p.

Vraag ons Banquet-Sales team naar de mogelijkheden en invulling van een privé Live Cooking buffet!

Walking Dinner

Wel genieten van een diner, maar niet vastzitten aan een eigen plaats aan tafel?
Een walking dinner biedt u tijd voor informele contacten. U proeft en geniet, terwijl u kunt rondlopen, met uw gasten in gesprek kunt blijven of van plaats wisselt om nieuwe mensen te ontmoeten.

Walking dinnermenu 1 • € 48.50 p.p.

• Gerookte eendenborst met frisse salade en frambozendressing
• Coquille met pastinaakcrème en schuim van kreeft
• Scholfilet met dakje van groene kruiden, geserveerd met beurre blanc
• Rundersukade ‘Asian Style’
• Pecorino met vijgencompote
• Chocoladedessert

Walking dinnermenu 2 • € 48.50 p.p.

• Gerookte entrecote met manchego en truffelmayonaise
• Bisque van kreeft met dragonroom
• Doradefilet op risotto, geserveerd met doperwt en jus van venkel
• USA sukade met ratatouille, pommes neuf en jus van gekaramelliseerde ui
• Proeverij van Hollandse kazen
• Panna Cotta met gekonfijte bosvruchten en vanille-ijs

Walking dinnermenu 'OZZO Style' • € 48.50

• Sashimi van zalm met wakame en sojamayonaise
• Yakitori met sojasaus en sesam
• Tom kai kun
• Tonijntataki met norichips en wasabimayonaise
• Aziatisch gemarineerde eendenborst met noedels en oosterse groenten
• Mangomousse met kokos en vanille-ijs

Walking dinnermenu Vegetarisch • € 48.50

• Salade caprese met extra vergine olijfolie
• Gegrilde groene asperge met Leidse oude kaas
• Gepocheerd ei met spinazie en truffelmayonaise
• Risotto met mini groenten
• Biet Wellington met paddestoelen en pesto
• Proeverij van Hollandse kazen

(Dak)terras Barbecue

Geniet samen met uw gasten van een zomerse barbecue op het aan het water gelegen terras van OZZO Oriental Restobar*. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons unieke dakterras! Een barbecue wordt geserveerd vanaf 30 personen. 

*Voor het exclusief afhuren van OZZO Oriental Restobar geldt een minimale omzetgarantie.

BBQ Classic € 36,50 p.p.

Warme gerechten
• Gemarineerde kipspies
• Spare ribs met knoflook en rozemarijn
• USA hamburger
• Gemarineerde Drumsticks
• Pulled Pork met Smoked BBQ saus
• Gambaspies
• Vispakketje met groente en kruidenboter
• Gemarineerde Sherry tomaatjes
• Courgette met tijm en knoflook
• Groene asperges

Koude gerechten
• Diverse rauwkostsalades
• Aardappelsalade met rucola
• Pastasalade met ham en pesto
• Huzarensalade
• Griekse salade met feta
• Stokbrood en pain de campagne

Desserts
• Banaan met Rolo in folie
• Ananas van de grill
• Vanille-ijs

BBQ Deluxe € 44,50 p.p.

Warme gerechten
• Yakitori spies
• Spare ribs met knoflook en rozemarijn
• USA hamburger
• Gemarineerde Drumsticks
• Pulled Pork met Smoked BBQ saus
• Gamba’s in olie met citroen, rozemarijn en knoflook
• Zalm op cederhout
• Papillot van kabeljauw
• Tonijnmoot ‘Texas Style’
• Gemarineerde cherrytomaatjes
• Courgette met tijm en knoflook
• Groene asperges
• Maiskolven

Koude gerechten
• Diverse Rauwkost salades
• Aardappelsalade met rucola
• Pastasalade met ham en pesto
• Huzarensalade
• Griekse salade met feta
• Spinaziesalade met blauwe kaas, cranberries en cashewnoten
• Caesarsalade
• Salade niçoise
• Stokbrood en pain de campagne

Desserts
• Banaan met Rolo in folie
• Ananas van de grill
• Vanille-ijs