Multi location events

Stel u eens voor: een hybride evenement met de energie en kracht van een fysieke ontmoeting. Het kan! 

Bij van der Valk hotels kunt u op verschillende locaties fysieke bijeenkomsten organiseren waarbij de deelnemers tegelijkertijd hetzelfde online programma volgen. Op alle locaties zijn cameramannen en -vrouwen druk in de weer om alles goed op beeld te krijgen, terwijl het professionele regieteam zorgt dat alle locaties online met elkaar verbonden zijn.

Door tijdens het online programma live over te schakelen tussen de verschillende locaties en hen te verbinden met bijvoorbeeld een live Q&A, kunt u toch een interactief online evenement organiseren!

Duurzame bijeenkomst

En een multi-location event is niet alleen een interactieve, maar ook een duurzame bijeenkomst! Door voor meerdere locaties verspreid over Nederland, België en Duitsland te kiezen, hoeven de deelnemers niet ver te reizen. Bovendien betreft het per locatie een kleinere groep mensen, waardoor de catering nog beter in te schatten is. En dit leidt weer tot lagere voedselverspilling!

Veilig fysiek vergaderen

U kunt tot vijf locaties inzetten voor uw multi location hybride evenement. Uiteraard hebben alle locatie verregaande hygiënemaatregelen genomen om de veiligheid van alle gasten en werknemers te waarborgen en te voldoen aan de normen van de anderhalvemetersamenleving. Alle coronamaatregelen die zijn getroffen in Hotel Sassenheim - Leiden vindt u hier.

Wellicht is uw bijeenkomst niet zo groot, en wilt u graag op een andere manier vergaderen in coronatijd. Dat kan natuurlijk ook! Bekijk hier de mogelijkheden voor online vergaderen. Ook kunt u veilig vergaderen door middel van een livestream of videoconferencing. U vindt deze mogelijkheden hier.

Wilt u weten welke Van der Valk hotels er ingezet kunnen worden voor multi location evenementen? Of bent u benieuwd naar de verschillende pakketten? Ons Banquet Sales team gaat graag met u in gesprek om uw wensen en de verschillende mogelijkheden te bespreken. 

Meer informatie multi-location